Heidi’s Lekkernijenbakkerij is al 4 jaar thuis op Winkelcentrum Arkendonk

Foto: Oosterhout Nieuws

Deze maand is het alweer vier jaar geleden dat Heidi de bakkerswinkel aan de Jumbozijde in Winkelcentrum Arkendonk overnam. We nemen een kijkje bij Heidi’s Lekkernijenbakkerij.

Heidi’s Lekkernijenbakkerij

Heidi, de goedlachse bakker begint haar verhaal: “Ik heb meer dan 10 jaar ervaring bij diverse bakkersbedrijven in de regio. Mijn carrière begon in de productie, maar gaandeweg heb ik me steeds meer gespecialiseerd in de verkoop van ambachtelijk brood en banket.Ongeveer vier jaar geleden vroeg de toenmalige eigenaar van deze bakkerswinkel of ik interesse had om het filiaal als vestigingsmanager te leiden. Mijn reactie was dat ik dat liever helemaal zelfstandig zou doen. En dus opende ik in april 2020 Heidi’s Lekkernijenbakkerij!”

Vers brood en banket

Hoewel haar naam duidelijk zichtbaar is op het raam, is het volgens Heidi vooral het team dat de bakkerij zo bijzonder maakt. Ze benadrukt: “Zonder mijn medewerkers zou ik nergens zijn. In de productie werken we met een klein maar zeer bekwaam team. Elke dag ben ik al om 3.30 uur op de zaak om de productievoor die dag op te starten. Mocht er onverhoopt gedurende de dag iets dreigen op te raken, dan proberen we dat altijd nog bij te produceren. Op die manier grijpt er vrijwel niemand mis en hebben we de meeste lekkernijen altijd op voorraad.” Naast de diverse
soorten brood bieden ze ook ongeveer 20 soorten verse gebakjes, allemaal vervaardigd in hun eigen bakkerij. “Taarten liggen niet standaard in de winkel. Dat komt omdat we die alleen op bestelling maken, zodat ze super vers zijn. Als iemand dus om een slagroomtaart vraagt, dan bereiden we deze vers in onze bakkerij!”

Echt Arkendonk

Maar ook het winkelteam is kundig en weet met flair al het brood en banket te verkopen. Zo komen mensen van heide en verre speciaal voor de broodsnacks van Heidi. “Met name onze saucijzen- en frikandellenbroodjes zijn zeer gewild. Ik heb daarvoor speciale frikandellen en wij maken onze frikandelbroodjes zonder curry, want daar houden onze klanten niet van.” Ook kun je bij Heidi’s Lekkernijenbakkerij terecht voor de lekkerste belegde broodjes. “En natuurlijk bezorgen wij die ook bij onze klanten thuis of op kantoor. Datzelfde geldt ook voor ons gebak en onze ontbijtservice. We zetten graag een stapje extra voor onze klanten.” Een heerlijke vakspecialist, die Heidi en haar team. Echt Arkendonk!

  • www.heidislekkernijen.nl
  • Heidi’s Lekkernijenbakkerij, Arkendonk 32, tel.: 0162 – 458999
  • Dit artikel wordt je aangeboden door Heidi’s Lekkernijenbakkerij
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen