Van barbecue tot bruiloftsreceptie, bij De Kloek kan vrijwel alles!

Foto: Kitchen Staff / De Kloek

Frank van Gurp van cateringbedrijf Kitchen Staff en Café de Kloek: “Wij bieden voor iedere bijeenkomst een passende oplossing!”

De Kloek voor ieder feest

Of je nu een bedrijfsfeest, een bruiloftsreceptie, een vergadering of een productpresentatie organiseert, bij De Kloek ben je aan het juiste adres voor de perfecte setting. De gezellige locatie, midden in het bruisende stadscentrum, biedt altijd een passende oplossing voor elk soort evenement. Eigenaar Frank van Gurp vertelt enthousiast: “De Kloek beschikt over een ruime zaal die volledig naar wens kan worden ingedeeld. Van een kleine en intieme bijeenkomst of juist grootschalig en bruisend, de zaal kan worden aangepast aan jouw specifieke wensen. En of je nu wilt genieten van heerlijke cocktails tijdens een feest of een kopje koffie nodig hebt voor een zakelijke bijeenkomst, onze deskundige vak professionals staan voor je klaar. Met hun oog voor detail en uitgebreide kennis van dranken, zorgen ze ervoor dat jouw gasten altijd worden verwend met de beste service. Maar ook voor de ouderwets gezellige jeugdfuif met mocktails en een DJ voor een jarige puber is De Kloek het juiste adres.”

Koningsdag op het Mienusplein

En feesten, dat kunnen ze wel bij De Kloek. Tijdens Koningsdag is het Prins Mienusplein op de Leijsenhoek voor de deur van De Kloek ‘the place to be’! Frank legt uit: “In samenwerking met de gemeente wordt de Leijsenhoek op dezelfde manier afgesloten als tijdens carnaval. Op Koningsdag gaan we hier een groot terras opzetten met live akoestische muziek. Het wordt een ontspannen sfeer, een beetje een rustige tegenhanger van de drukte elders in de binnenstad. Natuurlijk serveren we ook heerlijk fingerfood, vers van de barbecue. Noteer het maar vast in je agenda voor over twee weken!”

Oosterhoutse barbecuepakketten

“Nu we het toch hebben over barbecueën,” zegt Frank enthousiast. “Bij Kitchen Staff, het catering bedrijf van Frank, tillen we jouw eigen barbecue-ervaring ook graag naar een hoger niveau. Onze pakketten zijn altijd een hit bij vlees- vis- én vegetarische liefhebbers. En voor de kleintjes hebben we ook een passend menu. Alles wordt vers bereid door onze chefs hier in de keuken. Denk aan smakelijke salades, verrukkelijke sauzen en heerlijke marinades voor bijvoorbeeld onze wereldberoemde vleesspiezen. Of je nu een barbecuefeestje geeft voor vijf of vijfhonderd personen, wij regelen het voor je. En maak je geen zorgen over de barbecue zelf, die kun je gewoon bij ons huren. Het enige wat je nog hoeft te doen, is zorgen voor wat gezelligheid en iemand die de burgers op tijd van de grill haalt!” De barbecuepakketten kun je tot drie dagen vooraf bestellen via de link onderaan dit artikel. De pakketten zijn op te halen van maandag t/m zaterdag of je kunt ze voor een klein bedrag laten bezorgen.

De sociale Kloek

Frank steekt als echte lokale ondernemer graag zijn kop boven het maaiveld uit. Zo fungeert De Kloek als vaste repetitieruimte voor veel lokale kapelletjes uit Kaaiendonk en verwelkomt het regelmatig diverse clubs en verenigingen voor vergaderingen. Maar daar blijft het niet bij! Frank vertelt enthousiast over ons het cateringproject ‘Samen aan Tafel’. Frank: “Samen met Stichting SOVOO verzorgen wij dagelijks voor ongeveer 35 mensen in De Doelen een verse, warme en gezonde maaltijd. Deze maaltijden zijn bedoeld voor ouderen die nog zelfstandig wonen maar moeite hebben met het bereiden van hun maaltijden, waardoor ze achteruitgaan en dreigen te vereenzamen. Onze maaltijden bestaan altijd uit twee gangen: voor- en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert. Denk aan heerlijke gerechten zoals uiensoep en chili con carne of een klassieke gehaktbal met boontjes en aardappelpuree, gevolgd door een smakelijk dessert. Dankzij de vele vrijwilligers van SOVOO is er ook na het eten vaak nog tijd voor een praatje en een bakje koffie. Op deze manier proberen we de eenzaamheid onder Oosterhoutse ouderen terug te dringen. Het is onze manier om iets terug te geven aan de gemeenschap van Oosterhout.” Klik op de onderstaande link voor meer informatie over SOVOO en Samen aan Tafel.

  • KLIK HIER om barbecuepakketten te bestellen
  • KLIK HIER voor meer info over SOVOO/Samen aan Tafel
  • Kitchen Staff en Café de Kloek, Leijsenhoek 6, tel.: 06 – 30547404
  • Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Kitchen Staff en Café de Kloek
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen