[VACATURE] Pedagogisch medewerker babygroep bij SKO

Foto: SKO

SKO is voor haar babygroep binnen Kindcentrum ’t Beemdenrijk op zoek naar een gepassioneerde pedagogisch medewerker.

Gepassioneerde pedagogisch medewerker

De babygroep van Stichting Kinderopvang Oosterhout (SKO) bij Kindcentrum ’t Beemdenrijk is kleinschalig en heeft een maximum van 9 kindplaatsen. De doorstroomleeftijd van de baby’s vindt plaats tussen de 12 en 14 maanden. Heb jij een passie voor de opvang van baby’s? Heb jij veel kennis en ervaring rondom de ontwikkeling van baby’s en is het stimuleren van de ontwikkeling van baby’s jouw talent? Zijn geduldig en het uitstralen van rust eigenschappen die bij jou passen? Lees dan snel verder, want er is een openstaande vacature voor een gepassioneerde pedagogisch medewerker.

Dit ben jij

De functie staat open voor 24 uur. Het salaris wordt vastgesteld aan de hand van CAO Kinderopvang (schaal 6) waarin tevens het functieprofiel pedagogisch medewerker is opgenomen.
SKO is op zoek naar jou:

  • Je bent kindgericht en zet je iedere dag vol energie in om volgens de vier opvoeddoelen de beste opvang te bieden.
  • Je hebt een open collegiale houding en communiceert op een open en eerlijke wijze.
  • Je voelt je betrokken en hebt passie voor het vak.
  • Je neemt initiatief en bent een echte aanpakker.
  • Je hebt een flexibele werkhouding en voelt je verantwoordelijk voor jouw groep.
  • Heb je een of meerdere kwaliteiten? Dan horen we het graag, want wij zijn een lerende organisatie!

SKO, dat zijn wij

We zijn een maatschappelijke organisatie in Oosterhout en werkgever van vitale, daadkrachtige en gemotiveerde pedagogische professionals. We benutten en versterken elkaars kwaliteiten, waarderen wat goed gaat en vertrouwen in het creëren van nieuwe mogelijkheden. Samen met ouders en onze collega’s van delta onderwijs/voorschool ondersteunen we persoonlijk en actief de ontwikkeling van kinderen. We zijn betrokken professionals die elkaar respecteren en aanspreken, blijven leren en ons met passie inzetten voor kwalitatief hoogwaardige opvang. Ons motto is: Samen spelen en ontwikkelen

Dit bieden wij kinderen bij SKO

SKO biedt hoogwaardige en verantwoorde kinderopvang van 0-13 jaar. Naast uitstekende verzorging bieden onze gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers optimale ontwikkelingsmogelijkheden voor kinderen, met focus op zelfstandigheid en sociaal vaardigheden. SKO accommodaties bieden in samenwerking met basisscholen en sportverenigingen een samenhangend aanbod van opvoeding, onderwijs, ontspanning, ontmoeting, sport, vrije tijd en opvang in een kindvriendelijke ruimten en (buiten) omgeving. Heb je interesse of wil je meer weten over werken bij SKO? Neem dan gerust contact op met Corina den Braber (Operationeel Directeur), telefoon 06-51141450, e-mail [email protected] Klik voor meer informatie op de onderstaande link.

  • KLIK HIER voor meer informatie
  • Kindcentrum ’t Beemdenrijk, Trekbeemd 34
  • Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door SKO
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen