Aquariumgek is hét paradijs voor aquariumliefhebbers

mei 31 , 6:45 Zakelijk
aquariumgek2024
[Advertorial] Op 1 en 2 juni is het groot feest bij de aquariumspeciaalzaak Aquariumgek, die alweer 5 jaar aan de Leijsenhoek is gevestigd.

Vijf jaar aan de Leijsenhoek

Eduard Sandig van Aquariumgek vertelt enthousiast: “Het is dit jaar alweer 5 jaar geleden dat we de bakkerij om hebben gebouwd tot een grote showroom vol aquaria. Waar we begonnen met enkele bakken met siervissen hebben we inmiddels meer dan 500 soorten zoetwater gezelschapsvissen, garnalen en roofvissen. En natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment pompen, verwarmingen, CO2-sets en aquascaping-materialen. En vanzelfsprekend altijd met het beste advies, zodat jouw aquarium altijd in topconditie is!”

Dierenwelzijn

Eduard benadrukt het belang van dierenwelzijn: “Ons personeel en onze klanten moeten goed zijn voor onze vissen. Het welzijn van de vissen staat dan ook altijd voorop. Mijn medewerkers mogen zelfs besluiten om geen vissen te verkopen aan klanten die niet goed voor de dieren zijn. Vaak kunnen we ervoor zorgen dat klanten met een goed gevoel naar huis gaan door het geven van passend advies op maat.” Eduard legt uit dat bijna 40% van de nieuwe klanten na advies besluit geen aquarium te kopen: “Een viskom is bijvoorbeeld niet meer van deze tijd en niet goed voor de vissen.”

Uitstekende service

Eduard: “Voorop staat dat je wel tijd moet hebben voor een aquarium, want het is wel een hobby waar je geduld voor moet hebben. Daarom geven we vooraf altijd advies op maat, zodat je niet voor onaangename verrassingen kunt komen te staan. Dat geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven die een mooi aquarium willen hebben. Of het nu gaat om het plaatsen en inrichten van een aquarium op locatie of het afsluiten van een onderhoudscontract, wij denken graag met je mee. En gaat het dan toch onverhoopt mis, dan komen we natuurlijk graag langs om het probleem te verhelpen!”

Speciale jubileumacties

Aquariumgek aan de Leijsenhoek trekt steeds meer echte liefhebbers van siervissen aan. Eduard: “Klanten komen soms van ver, zelfs uit België, voor de gezelligheid en een kop koffie. En komend weekend is het zeker de moeite waard om langs te komen tijdens ons feestweekend. We hebben voor alle klanten een overheerlijk broodje hamburger, maar we hebben ook diverse acties. Zo geven we 20% korting op alle vissen die rondzwemmen in de winkel, 10% korting bij bestelling van een nieuw aquarium en 10% korting op alle decoratiematerialen zoals hout, stenen en ornamenten. Aquariumgek is te vinden aan de Leijsenhoek 51 en op zaterdag 1 juni geopend van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag 2 juni van 12.00 tot 17.00 uur.
  • Aquariumgek, Leijsenhoek 51 (schuin tegenover het busstation)
  • www.aquariumgek.nl
  • Deze advertorial is mede mogelijk gemaakt door Aquariumgek