Bezorgrestaurant De Beren heeft sinds vandaag nieuwe eigenaren

jun 17 , 6:38 Zakelijk
bezorgbeer
Na ruim 3,5 jaar dragen Erik en Fleur het stokje van Bezorgrestaurant De Beren aan de Bredaseweg over aan Wendy en Danny.

Ervaren handen aan het roer

Vanaf vandaag is het bezorgrestaurant De Beren in handen van het Oosterhoutse stel Wendy en Danny van Daalen. Wendy is geen onbekende in het restaurant. Ze heeft sinds de opening van De Beren aan de Bredaseweg, drieënhalf jaar geleden, als leidinggevende gewerkt en heeft een diepgaande kennis van het bedrijf en zijn klanten opgebouwd. Haar ervaring en toewijding maken haar de perfecte opvolger. Zij is dit jaar 25 jaar getrouwd met haar Danny. Hij blijft zijn functie als servicecoördinator bij een installatie bureau in Breda vervullen, maar zal zijn vrouw waar mogelijk ondersteunen in de nieuwe uitdaging. Overigens blijven Erik en Fleur wel gewoon de eigenaren van Restaurant De Beren op de Markt.

Familiebedrijf in de maak

Het familiegevoel is sterk aanwezig bij deze vestiging van De Beren. Wendy: “Onze zoon Joël is eerst begonnen in het Beren restaurant op de Markt en nadat hij zijn opleiding had afgemaakt zo’n anderhalf jaar geleden de overstap gemaakt naar het bezorgrestaurant. Onze dochter Esmee heeft zich ongeveer anderhalve maand geleden bij het team gevoegd.” Met de familieleden nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken, blijft de persoonlijke en warme sfeer die Erik en Fleur hebben gecreëerd behouden. Danny voegt toe: "We zijn trots om dit als familie te doen en kijken uit naar de toekomst!"

Op zoek naar versterking

Ondanks de sterke familiebasis, is De Beren nog op zoek naar extra personeel om hun team te versterken. Zowel in de keuken als voor de bezorging is er een dringende behoefte aan enthousiaste en gedreven medewerkers die willen bijdragen aan het succes van het restaurant. Het restaurant biedt flexibele werktijden, wat het ideaal maakt voor mensen die op zoek zijn naar een parttime baan van 20 tot 25 uur per week. Wendy legt uit: "We zoeken mensen die net zoveel passie hebben voor eten en service als wij. "Elke medewerker speelt een cruciale rol in het leveren van de kwaliteit en service waar onze klanten op rekenen. Onze klanten verdienen het allerbeste, en om dat te kunnen bieden, hebben we een sterk en toegewijd team nodig." Heb je een passie voor de horeca en wil je deel uitmaken van een familiebedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan? Aarzel dan niet en mail je contactgegevens naar [email protected]