De Goede Gall & Gall al bijna een kwart eeuw thuis in Arkendonk

jun 14 , 6:28 Zakelijk
gall de goede
[Advertorial] Het is dit weekend vaderdag. We nemen een kijkje bij De Goede Gall & Gall die een cadeauhoek vol heeft staan met de lekkerste Vaderdagcadeaus.

De Goede Gall & Gall

Ben de Goede begint enthousiast zijn verhaal: “Het is bijna 25 jaar geleden dat mijn vader in Winkelcentrum Arkendonk de deuren opende. Vanaf het begin maakten wij al het onderscheid met uitmuntende service. Omdat onze klanten steeds meer op zoek waren naar unieke en kwalitatieve producten, hebben we in 2010 onze winkel vergroot naar 110 vierkante meter. Deze uitbreiding gaf ons de mogelijkheid om ons assortiment verder uit te breiden met ambachtelijke bieren, premium wijnen en exclusieve sterke dranken.

Persoonlijke service

Klanten waarderen vooral onze persoonlijke service. Of je nu op zoek bent naar een speciaal biertje, een bijzondere wijn, of een exclusieve sterke drank, ons deskundige team staat klaar om je te adviseren. Ze kunnen advies geven op basis van smaakprofielen, maar bijvoorbeeld ook meedenken over de beste wijn-spijscombinaties wanneer je een lekker diner aan het voorbereiden bent. Omdat de sfeer in onze winkel relaxed is kan iedereen op zijn gemak rondkijken. En heb je een keer iets groters of zwaarders gekocht, dan lopen we uiteraard graag met je mee naar de auto. Daarnaast hebben we in onze winkel altijd speciale acties voor onze Premium Members. En tijdelijk kost een jaar lidmaatschap geen 10 euro, maar slechts 5 euro. Dat heb je zo terugverdiend!

Lekkerste Vaderdagcadeaus

In aanloop naar Vaderdag hebben we onze cadeauhoek extra goed gevuld. Hier vind je volop cadeausuggesties in allerlei prijsklassen. Van cocktail-goeroes tot bier-sommeliers in disguise, we hebben voor elke vader wat wils! En wil je zelf een pakket samenstellen, dan helpen we je graag een handje. Denk bijvoorbeeld eens aan een lekker bierpakket met verschillende stijlen. Van hoppige IPA’s tot rijke stouts, zodat je vader nieuwe smaken kan ontdekken. Of wat dacht je van een mooie fles wijn? Een robuuste rode wijn, een frisse witte of elegante rosé wijn, elk met een uniek verhaal en smaakprofiel. En wil je echt indruk maken? Kies dan voor een exclusieve fles whisky, cognac of rum. We hebben een selectie van limited edtion flessen en unieke varianten die elke collectie zullen verrijken. Naast dranken hebben we ook luxe wijnglazen, bierglazen, en decanteerkaraffen. Perfect om de drinkervaring compleet te maken. Kom je er helemaal niet uit? Dan hebben we altijd nog de Gall & Gall cadeaubon!” De Goede Gall & Gall, dat is nou Echt Arkendonk!
  • De Goede Gall & Gall, Arkendonk 66, tel.: 0162 469 460
  • www.gall.nl
  • Deze advertorial wordt je aangeboden door De Goede Gall & Gall