112

“Intimiderend wanneer er een groot mes klaar ligt voor als je te vroeg thuiskomt…”

ter illustratie
ter illustratie
Foto: Pixabay License / TheDigitalWay

Vrijdagmiddag kon je op Oosterhout Nieuws lezen over de brutale inbraak op klaarlichte dag in een woning aan de Tempelierstraat in de wijk Slotjes-Midden. Via onze Facebookpagina doet de dochter van het gedupeerde bejaarde echtpaar haar emotionele verhaal.

Inbraak Tempelierstraat

Woensdagmiddag is tussen 14.00 en 15.00 uur ingebroken in een woning aan de Tempelierstraat in de wijk Slotjes-Midden. Het blijkt te gaan om de woning van een bejaard echtpaar van 81 en 82 jaar oud. Hun dochter Claudi liet naar aanleiding van ons artikel een bericht achter op onze Facebookpagina. “Diep triest! 81 en 82 jaar oud zijn mijn ouders. Het hele huis overhoop gehaald. Ook de inbraakschade is niet mis. Waardevolle spullen weg. Krap 4 weken geleden bij de buurvrouw ingebroken . Er moet gepost zijn en vermoedelijk zijn ze met 2 of 3.
Inbraak tast je gevoel van veiligheid in je eigen huis aan. En hoe intimiderend is het als je eigen grote mes op de tafel ligt voor als te vroeg thuiskomt… Hoop dat ze ze pakken!” En dat hopen wij natuurlijk ook!

Heb jij tips?

Ook wijkagent Matthew Ferouge laat op Twitter weten op zoek te zijn naar mensen die meer informatie hebben over deze inbraak op klaarlichte dag. Misschien heb jij iets verdachts gezien? Bel dan met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen