112

Opnieuw coniferenbrand in de wijk Oosterheide

Foto: Oosterhout Nieuws

In de nacht van zondag op maandag werd de brandweer rond 22.30 uur opgeroepen voor een buitenbrand aan de Bilderdijkstraat in de wijk Oosterheide. 

Coniferenbrand

Bij aankomst bleken er weer coniferen in brand te staan. De brandweer had de brand snel onder controle, temeer omdat de bewoner uit voorzorg al een tuinslang had klaarliggen. Het zou al de derde keer zijn dat deze coniferenhaag het heeft moeten ontgelden. Sinds begin van het jaar zijn er op diverse plaatsen in de wijk Oosterheide coniferen in brand gestoken. Het is een tijdje weer rustig geweest totdat in april weer een coniferenhaag in brand werd gestoken.

Getuigen gezocht

Eerder moesten coniferen het al ontgelden aan de Guido Gezellelaan, Pascallaan, Van Lennepstraat, Coornhertstraat/Staringstraat, Jan Luikenstraat en de Resedastraat. De politie riep eerder al op iedereen die informatie heeft over deze brandenreeks om contact op te nemen. Ook dit maal vraagt de politie jouw hulp bij het oplossen van deze reeks brandstichtingen. Zie jij verdachte situaties, bel dan direct 112. Weet je meer van deze reeks branden? Bel dan met 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden