Tijdelijke wegafsluitingen zondag wegens intocht Sinterklaas

Foto: Gemeente Oosterhout

Op zondag 13 november zet Sinterklaas weer voet op Oosterhoutse bodem. Om dit veilig te laten verlopen zijn enkele wegen tijdelijk afgesloten.

Intocht Sinterklaas

Op de Heuvel start het programma al om 11.30 uur. Via het grote scherm kan je op de Heuvel ook de boot zien aankomen. Als alles goed gaat zal Sinterklaas op zondag 13 november rond 12.00 uur zijn stoomboot aanmeren aan de Korenbocht, nabij Sluis 1. Vanaf de Korenbocht zal Sinterklaas via de Wilhelminalaan zich in een grote stoet begeven naar de Heuvel. Sinterklaas vindt het erg leuk om door alle kinderen verwelkomd te worden. Om ongeveer 12.45 uur wordt Sinterklaas ontvangen door Burgemeester Mark Buijs op het grote podium op de Heuvel.

Wegafsluitingen

Om ervoor te zorgen dat deze stoet veilig de route naar De Heuvel kan afleggen, is het noodzakelijk dat enkele straten en wegen tijdelijk afgesloten zullen zijn. De Wilhelminalaan is van 10.45 tot 13.00 uur afgesloten. De Heuvel is heel de dag afgesloten en er geldt daar een parkeerverbod op 13 november. De optocht is alleen te voet of met de fiets te bereiken. Kijk voor alle activiteiten van Sinterklaas in Oosterhout op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen