Leerlingen-Jam laat muziekleerlingen ervaren wat optreden is

Foto: Music’scool Oosterhout

Leerlingen van Music’scool Oosterhout demonsteren op zondagmiddag 20 november hun muzikale vaardigheden tijdens de jaarlijkse Leerlingen-Jam.

Leerlingen-Jam

De een blijkt een natuurtalent, de ander een keiharde werker. Maar allemaal zijn ze enthousiast en gedreven. Leerlingen van de afdelingen zang, gitaar, drums, keyboard/piano en basgitaar spelen in steeds wisselende samenstelling het repertoire van deze middag, waar nodig begeleid door hun docent. Voor velen wordt dit de eerste keer dat ze samen spelen met anderen, op een groot podium en met (hopelijk) veel publiek. Het gaat deze middag niet om de perfecte uitvoering maar om te ervaren hoe geweldig het is om met anderen samen muziek te maken, om aan familie en vrienden te laten zien wat ze geleerd hebben en om te genieten van applaus.

Ruim 25 mini-optredens

Ruim 25 bekende pop- en rocksongs vormen de basis voor even zoveel mini-optredens. De liedjes van deze middag variëren van Adèle tot Nirvana en van Ed Sheeran tot AC/DC. Kortom, een belevenis voor jong en oud. Niet alleen ouders, broers en zussen en opa’s en oma’s zijn (uiteraard) aanwezig maar iedereen is van harte uitgenodigd om onze leerlingen, sommigen een tikkeltje zenuwachtiger dan anderen, aan te komen moedigen. En ook om eens te ervaren wat muziek en muziek maken voor jou zou kunnen betekenen.

Meer informatie

De Leerlingen-Jam is op zondagmiddag 20 november vanaf 14.00 uur in Café Oud Brabant, gratis entree.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen