VASTWEL: 40 dagen bijzondere verhalen op de ORTS

Aad Jurgens en Kiek Joustra
Aad Jurgens en Kiek Joustra
Foto: Frans Verkooijen / VASTWEL

Elke dag kun je naar een bijzonder, maar bovenal persoonlijk verhaal luisteren en kijken over en door (gewone) Oosterhouters waarin verbijstering en verwondering elkaar afwisselen.

VASTWEL

Kiek Joustra, Jaap Oomen en Joep Struyk ontvangen de gasten in de trouwzaal van het stadhuis. Vanavond trapt van Annette Reijnders af, en verder zie je deze week achtereenvolgens Paul Smits, Miriam van Loon, Sem Rozendaal, Aad Jorgens en Jan Trapman. Sem Rozendaal heeft speciaal voor VASTWEL een lied geschreven, dat hij in deze uitzending laat horen. De uitzendingen zijn te zien van maandag t/m zaterdag op ORTS vanaf 18 uur en via het YouTube-kanaal van VASTWEL.

“Belangstelling boven verwachting”

Frans Verkooijen van VASTWEL vertelt dat de belangstelling voor veel activiteiten boven verwachting is. Frans: “Bij de pop up leesclub is het maximaal aantal deelnemers ook bereikt en de film avond vorige week was ook helemaal uitverkocht. Enne zomaar een reactie op instagram over de fotoexpositie: “over mooie onderwijsherinnering. Complimenten voor de organisatie! Prachtig vormgegeven en schitterende beelden en verhalen ‘gevangen’!” Voor de gratis thema-avond over Kunstmatige intelligentie op woensdag 8 maart is het niet nodig dat men zich vooraf inschrijft. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze thema avond vanaf 19.30 uur in het St. Oelbert Gymnasium. Vastwel is een van de initiatieven in de vastenperiode van het Leer- en Inspiratiehuis van het Sint Catharinadal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen