VASTWEL: Mix van dans en techniek van Wave in De Bussel

Foto: Wave

Op 23 maart kun je naar een bijzondere mix tussen dans en techniek in Theater de Bussel binnen het programma VASTWEL. En dagelijks kun je op de ORTS kijken naar ’40 dagen verhalen’.

Another Kind of Blue

Samen met Theater de Bussel is gekozen voor een kruisbestuiving tussen dans en techniek. Op 23 maart zie je in het programma ‘Another Kind of Blue’ van Wave dansers van vlees en bloed omgeven door technische- en belichtingshoogstandjes. De dansers geven en ze nemen, ze komen en ze gaan; het zijn de golven van ons bestaan. Het veranderen van de seizoenen, de golven in de zee, maar ook geluids- en signaalgolven, we zijn er continu door omgeven. Laat je verbijsteren en verwonderen op 23 maart vanaf 19.30 uur in Theater de Bussel aan de Torenstraat! Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 20 euro via de link onder aan dit artikel.

VASTWEL deze week

In de serie “40 dagen verhalen” wordt Oosteind vertegenwoordigd door Ad Caron. Ad geeft de aftrap van weer een week vol met verhalen van (on)gewone Oosterhouts over Verbijstering en Verwondering. Verder zie je deze week op ORTS Televisie achtereenvolgens Monique Potters, Frans Brekelmans, Gerard Peeters, Vincent de Wolff en Diana Nooten sluit de week af. De uitzendingen zijn te zien van maandag t/m zaterdag op ORTS vanaf 18 uur en via het YouTube-kanaal van VASTWEL. VASTWEL is een van de initiatieven in de Vastenperiode van het Leer- en Inspiratiehuis van het Sint Catharinadal met dit jaar als thema ‘Verbijsterd & Verwonderd’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen