Mollies Jazz Bunch organiseert weer haar maandelijkse jazzcafé

Foto: Mollies Jazz Bunch

Op zondag 25 februari organiseert Mollies Jazz Bunch samen met de Pannehoef tussen 14.00 en 16.00 uur weer het Jazzcafé.

Uurtje eerder dan gebruikelijk

Oude Stijl Jazzorkest Mollies Jazz Bunch organiseert samen met de Pannehoef op zondag 25 februari weer haar traditionele maandelijkse jazzcafé. De speeltijd is veranderd naar 14.00 – 16.00 uur. Met die verandering kan iedereen op tijd voor het eten weer thuis zijn. Mollies Jazz Bunch uit Henk Kruitwagen (cornet/vocals) Ed Langer (saxen/vocals) Yge Loomans (trombone), Annemiek Beex (piano), Menno Bloemhof (banjo/dobro), Janet Grootoonk (banjo/ukelele/vocals), Adri Baan (sousafoon) en Youp Dekkers (slagwerk). Gastdrummer is deze maand Christ Vingerhoeds.

Tijdelijke Pannehoef

Vanwege de verbouwing is de Pannehoef tijdelijk gehuisvest in Arendshof 2 op nummer 208. De leegstaande winkels zijn omgebouwd en de gebruikers van de Pannehoef hebben daar een plek gekregen. De gastvrijheid is er niet minder om en de bitterballen smaken als vanouds. Zondag 25 februari, aanvang 14.00 uur (uurtje eerder dan normaal dus), entree is gratis!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen