Chordanova viert 35-jarig jubileum met een jubileumconcert

Foto: Gemengd Zangkoor Chordanova

Aankomend weekend viert Gemengd Zangkoor Chordanova haar 35-jarige jubileum met twee concerten in Theater de Bussel.

Gemengd Zangkoor Chordanova

Op 21 februari mocht Gemengd Zangkoor Chordanova 35 kaarsjes uitblazen. In de korenwereld is Chordanova behoorlijk ‘op leeftijd’ te noemen. Veel koren overleefden corona niet, maar dit Oosterhoutse koor is nog springlevend en staat dan ook te popelen om dit mooie verjaardagsfeest te vieren.

Jubileumconcert

Onder de titel “Op Zoek” zullen de koorleden tijdens hun jubileumconcert op vermakelijke wijze de geschiedenis van Oosterhout vermengen met hun eigen geschiedenis. Het belooft een indrukwekkend resultaat te worden! Chordanova wordt tijdens deze voorstellingen ondersteund door een combo, enkele acteurs en projectzangers, twee dansgroepen van het Centrum voor de Kunsten h19, en enkele bekende Oosterhouters die je wellicht niet op het podium van De Bussel verwacht. Laat je verrassen!

Meer informatie

Het jubileumconcert van Gemengd Zangkoor Chordanova is te zien op zaterdag 23 maart om 20.15 uur en op zondag 24 maart om 15.00 uur in Theater de Bussel aan de Torenstraat. Kaarten kosten 25 euro per stuk en zijn direct te bestellen via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen