Word jij dit jaar 50? Schrijf je dan in voor de Oosterhoutse Saradag!

Foto: Organisatie Saradag 2024

Alle Oosterhoutse dames die zijn geboren in 1974 kunnen op zaterdag 12 oktober meedoen aan de Oosterhoutse Saradag.

Oosterhoutse Saradag

Ook dit jaar is er weer een Saradag in Oosterhout. Dit jaar voor de dames geboren in 1974. Een enthousiast groepje dames, bestaande uit Diane, Annemiek en Anne Marieke, is bezig om een geweldig leuke dag te organiseren. De Saradag vindt dit jaar plaats op zaterdag 12 oktober. Er is ruimte voor 50 Sara’s die geboren zijn in Oosterhout of momenteel in onze stad wonen. En uiteraard moet je zijn geboren in 1974.

Inschrijven

Vanaf zaterdag 6 april 10.00 uur kun je mailen naar [email protected] om aan te geven dat je je aan wilt melden voor deze dag. Je dient per persoon een mail te sturen, meerdere personen aanmelding in dezelfde mail wordt niet in behandeling genomen. Op volgorde van binnenkomst krijg je een officieel inschrijfformulier toegestuurd dat uiterlijk 20 april bij de organisatie binnen moet zijn, evenals je betaling. Voor vragen kun je ook mailen naar [email protected]

Ook een Abrahamdag

Voor mannen die dit jaar 50 worden en Abraham zien wordt er trouwens in Oosterhout ook een Abrahamdag georganiseerd. Deze wordt een week eerder gehouden, op zaterdag 5 oktober. Klik voor meer informatie of om je direct in te schrijven voor de Oosterhoutse Abrahamdag op de onderstaande link.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen