Schrijf je nog snel in voor de activiteiten tijdens de ZLM Tour

Foto: PromOosterhout

Doe mee met de Dikke Banden Race of De Grote Prijs van Oosterhout en fiets een deel over het officiële parcours!

Feestplein Slotlaan

Zondag 9 juni is de start en finish van de laatste etappe van de ZLM Tour in Oosterhout. Tussen de start en finish hebben PromOosterhout en de gemeente een mooi en gezellig programma samengesteld. Na de start op de Markt zullen hier diverse artiesten optreden voor wie daar op de terassen blijft zitten. Voor de mensen die naar het Feestplein bij de finishlijn aan de Slotlaan gaan heeft de organisatie ook optredens in petto van onder andere Corné van Mook, Melvin van Dalen, Damien Mrozewski en Matthijs Koning.

Dikke Banden Race

Voor kinderen tussen 2 en 12 jaar organiseren PromOosterhout en bewonersvereniging Slotjes-West een Dikke Banden Race door de straten van de wijk Slotjes-West. Vanaf 12.30 uur wordt er een kleine ronde op gewone fietsen door de wijk gereden rondom de finishlijn van de ZLM Tour op de Slotlaan. De prijsuitreiking staat om 13.30 uur op het programma. Meedoen is gratis en je krijgt voor de race een mooi shirt en na de race een unieke medaille. KLIK HIER om je in te schrijven voor de Dikke Banden Race.

Grote Prijs van Oosterhout

Speciaal voor recreanten, liefhebbers en trimmers wordt vanaf 13.45 uur de Grote Prijs van Oosterhout verreden. Deze wielerwedstrijd bestaat uit 24 rondes van in totaal 40 kilometer, deels over het parcours van de ZLM Tour. De wedstrijd wordt gereden onder het motto: “Meedoen is belangrijker dan winnen!” Dames zijn ook van harte welkom en zij strijden om een aparte prijs. KLIK HIER om jezelf direct op te geven voor de Grote Prijs van Oosterhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen