Bestaanszekerheid staat centraal tijdens Debat op de Braak

jul 08 , 6:27 Agenda
kastanjeburg huis van de braak
Op 20 juli wordt er weer een nieuw Debat op de Braak georganiseerd. Dit keer staat het thema ‘Bestaanszekerheid’ centraal.

Bestaanszekerheid

Wat betekent bestaanszekerheid voor jou? Is bestaanszekerheid voor alle levensfasen hetzelfde? Hoe ervaar je dit in de gemeente Oosterhout? Dit zijn enkele van de vragen die aan bod zullen komen tijdens het debat. Onderwerpen zoals mobiliteit en bereikbaarheid zullen worden besproken, waarbij deelnemers openlijk hun zorgen en oplossingen kunnen delen.

Relevante organisaties

De organisatie zorgt ervoor dat een verslag van het debat wordt verspreid onder de deelnemers en relevante organisaties, zodat er daadwerkelijk iets met de besproken punten gedaan kan worden. Raadsleden en afgezanten van betrokken organisaties zullen aanwezig zijn om deel te nemen aan de discussie en te luisteren naar de input van de inwoners.

Meer informatie

Debat op de Braak met als thema ‘Bestaanszekerheid’ wordt georganiseerd op 20 juli van 10.30 tot 12.30 uur. Je bent van harte welkom in het Huis van de Braak dat te vinden is onder appartementengebouw De Kastanjeburg aan de Braak in het centrum.