Vandaag start de kaartverkoop voor de tweede editie van Theaterhoppen

jul 10 , 6:34 Agenda
theaterhoppen2023
Was jij vorig jaar te laat om tickets te bemachtigen voor de eerste editie van Theaterhoppen? Grijp dan nu je kans!

Theaterhoppen Oosterhout

Theaterhoppen wordt vaak omschreven als een huiskamerfestival, maar dat mag je met een korreltje zout nemen. De organisatie heeft contact gelegd met diverse artiesten en gastvrije mensen die hun huis, kantoor of schuur openstellen voor het publiek. De locaties blijven een verrassing tot het laatste moment. Vanaf een centrale startlocatie nemen begeleiders een groep van maximaal 25 bezoekers mee op een ontdekkingstocht langs de voorstellingen. Dit evenement biedt de mogelijkheid om in aanraking te komen met verschillende podiumkunsten, die je anders misschien niet zo snel zou bezoeken.

Viering van Kunst en Cultuur

Op de website van Theaterhoppen via de link onderaan dit artikel kun je zien welke artiesten zullen optreden. Denk aan cabaretiers, verhalenvertellers, muzikanten en acteurs. Kies een dag die aansluit bij je smaak of die past in jouw agenda. Dit jaar viert Theaterhoppen dat Oosterhout al 80 jaar kunst en cultuur in vrijheid beleeft. Deze mijlpaal wordt op verschillende manieren tijdens het evenement benadrukt, soms subtiel en soms heel duidelijk. Mis deze unieke kans niet en zorg dat je erbij bent om samen kunst en cultuur te vieren!

Mis het niet!

Theaterhoppen wordt dit jaar georganiseerd op vrijdagavond 25 oktober, zaterdagavond 26 oktober of zondagmiddag 27 oktober. Twee gidsen leiden een groep van maximaal 25 personen telkens naar vier verschillende voorstellingen op vier verschillende locaties. De kaartverkoop voor hét culturele evenement van Oosterhout is inmiddels van start gegaan. Wees er snel bij, want er zijn slechts 100 kaarten per dag te koop. Via de link onderaan dit artikel kun je tickets voor Theaterhoppen bestellen voor 27,50 per persoon, inclusief pauzedrankje.