Promotie Kaaise Dweildag en Spektakelkaarten bij de Feestwinkel

Foto: 't Simpelfonisch Orkestje

Promotietour voor de Kaaise Dweildag en verkoop kaarten voor het Kaaiendonks CarnavalSpektakel bij de Oosterhoutse Feestwinkel.

Promotietour Kaaise Dweildag

Morgen kunnen we na twee coronajaren weer gezellig gaan dweilen, want dan organiseert St. De Gangmaokers voor de 38e keer de Kaaise Dweildag. Ter promotie van dit grote dweilfestijn zal ’t Simpelfonisch Orkestje vanmiddag al dweilend door de Oosterhoutse Binnenstad trekken. Deze muzikale club van ruim 25 leden heeft vrijwel geen enkele Kaaise Dweildag overgeslagen en is muzikaal herkenbaar aan uptempo all-time classics, afgewisseld door echte feestnummers.

Kaartverkoop Kaaiendonks CarnavalSpektakel

Al dweilend zullen zij ook aanleggen op hetj Hemaplein bij de Oosterhoutse Feestwinkel. Hier is een standje waar je kaarten kunt kopen voor het Kaaiendonks CarnavalSpektakel op 12 februari in Theater de Bussel. Dit Spektakel belooft de nieuwe opwarmer te worden van, voor en door carnavalsvierders van alle leeftijden. Zo is er speciaal voor dit spektakel is een uniek Kaaiendonks CarnavalSpektakel Orkest samengesteld waarvan de muziek wordt afgewisseld met diverse carnavaleske intermezzo’s, waaronder een optreden van een van de beste tonpraoters van Brabant!

Oosterhout Vandaag op Zaterdag

Als slot van de promotietour zal het gezelschap van Stichting de Gangmaokers, ’t Simpelfonisch Orkestje en een afvaardiging van het Kaaiendonks CarnavalSpektakel een bezoek brengen aan de live uitzending van Oosterhout Vandaag op Zaterdag van de lokale omroep ORTS. Zo rond 15.45 uur kun je ze in de uitzending verwachten. De Kaaise Dweildag start zondag 29 januari om 12.10 uur in Theater de Bussel met een voorprogramma. De parade start 0m 13.10 uur en de bandjes zijn vanaf 14.00 in de kroegen te vinden. Om 18.30 uur is de prijsuitreiking in Theater de Bussel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen