KaaiOnline komt weer dagelijks op televisie met carnaval

Foto: OCS De Smulnarren

Tijdens het Snotnarrenbal hebben veel kinderen al mogen voorproeven, maar er is nog veel mee te doen voor onze Snotnarren en Snotnarrinnekes!

KaaiOnline

Ook dit jaar kunnen alle Snotnarren tijdens carnaval de dag beginnen met KaaiOnline, hét kinderprogramma van Kaaiendonk. KaaiOnline is niet alleen om te kijken, maar ook om thuis mee te doen! Hiervoor kun je aanstaande zaterdag 11 februari vanaf 10.00 uur een gratis goodiebag ophalen bij de kraam van OCS De Smulnarren op de weekmarkt. Je kunt KaaiOnline iedere ochtend om 8.11 uur zien van zaterdag 18 februari tot en met dinsdag 21 februari op ORTS Televisie.

Kinderkopkesoptocht

Voor Jeugdprins Kaaike staat er al een mooie wagen klaar voor de Kinderkopkesoptocht op carnavalsdinsdag. Maar hij is vooral ook heel benieuwd naar de creaties van alle andere Snotnarren! Zijn jullie al begonnen met bouwen? Of denken jullie nog hard na over een tof idee? Je kunt je tot en met carnavalszondag online inschrijven via de link onderaan dit artikel of op carnavalsdinsdag voor de optocht van 12.30 tot 13.30 uur bij Brasserie ‘t Arendsnest. Zoek je nog een plek om iets moois te knutselen voor tijdens de kinderkopkesoptocht? Dan kan je tot aan carnaval elke woensdagmiddag tussen 13.00 en 18.00 uur of zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur terecht in de Kaaikehal die te vinden is op het adres Arendshof 229 (voorheen Halfords).

In een eerdere versie was de starttijd van het ophalen van de goodiebag 9.00 uur. De OCS heeft dit aangepast naar 10.00 uur en dus hebben wij dit artikel aangepast.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen