Sint meert 19 november aan in Oosterhout, maar zoekt nog een Pietenband!

Foto: Oranje Comité Oosterhout

Op zondag 19 november heeft het Oranjecomité Oosterhout er weer voor gezorgd dat Sinterklaas aan zal meren in Oosterhout. Er is alleen nog geen Pietenband gevonden voor de muzikale omlijsting van de aankomst.

Pietenband gezocht

Het Oranje Comité Oosterhout zoekt een Pietenband voor de Sinterklaasintocht. Het gaat om zondag 19 november tussen 11.30-13.30 uur en er is een vergoeding beschikbaar! Mail voor meer informatie naar [email protected]

Het (voorlopige) programma

  • Om 11.00 uur is het Lukwelpark aan de Bouwlingstraat geopend met diverse activteiten voor kinderen.
  • Om 12:00 uur komt de Goedheiligman met meer dan 100 Zwarte Pieten aan bij de Bouwlingstraat, ter hoogte van het Lukwelpark. Alle Oosterhoutse kinderen zijn daar welkom. Zorg dat u er op tijd bent!
  • Sint Nicolaas blijft kort in het park, alleen voor de aankomst. Met zijn 100 Zwarte Pieten wordt hij welkom geheten door burgemeester Huisman. De goedheiligman vraagt daarom nu al aan alle aanwezige kinderen en hun ouders om hem te vergezellen tijdens zijn intocht naar de Heuvel. Kinderen verkleed als hulppiet of –sint zijn natuurlijk van harte welkom.
  • Tussen 12.45 en 13.00 uur uur vertrekt het hele gezelschap in optocht via de Bouwlingstraat en het Bouwlingplein naar De Heuvel. Alle kinderen en hun ouders mogen de stoet te voet of met de fiets volgen. Bewoners van de straten waar de stoet doorheen trekt worden gevraagd hun huis en straat te versieren om hen zo te begroeten en welkom te heten.
  • Op de Heuvel kunnen kinderen met Sint Nicolaas op de foto tijdens de kinderreceptie. Er is muziek, dans, zang en er zijn pietenacts en natuurlijk ook strooigoed en andere lekkernijen. Om 15.00 uur eindigt de intocht, Sint Nicolaas gaat dan rusten en voorbereiden op zijn werk in Oosterhout.

Het bovenstaande programma is onder voorbehoud van wijzigingen.
Het meest actuele programma staat op de onderstaande website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen