Geef je nu op voor Abrahamdag via de nieuwe website

Foto: Jeff Maanders (Doedezedan.nl)

Word jij dit jaar 50 jaar of ben jij dat eind vorig jaar geworden? Dan zie je Abraham en weet je waar hij de mosterd haalt! En dan mag je op 7 oktober je verjaardag vieren tijdens de Oosterhoutse Abrahamdag. Geef je dus nu op via de nieuwe website!

Abrahamdag Oosterhout

Op de eerste zaterdag in oktober is het traditioneel Abrahamdag in Oosterhout. Dan komen de mannen die in dit jaar 50 worden of zijn geworden hun kroonjaar vieren in onze stad. Dit jaar kunnen de mannen uit het geboortejaar 1973 zich dus opgeven voor een unieke dag in het Oosterhoutse centrum. De Stichting Abrahamdag Oosterhout heeft tot doel het gezamenlijk vieren van het bereiken van het vijftigste levensjaar door mannen die in hetzelfde jaar geboren zijn, ongeacht nationaliteit, huidskleur, religie of levensbeschouwing.

Nieuwe website

In de middag zal de groep in een optocht, een ware processie, door de stad trekken en de dag wordt afgesloten een spetterende feestavond in de Bussel met een topband! Wacht niet te lang wanneer je verzekerd wilt zijn van een plaatsje in een van de groepen! De prijs voor deelname aan deze unieke dag kost 90 euro per persoon. Voor meer informatie of om jezelf direct op te geven surf je naar de geheel vernieuwde website www.abrahamdag.com Je kunt je deelname nu ook direct betalen via iDeal. Makkelijk toch?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen