Vakgarage Struijk: betrouwbaar adres voor onafhankelijk onderhoud

Foto: Vakgarage Struijk

Het is alweer 7,5 jaar geleden dat Wouter Struijk voor zichzelf begon en een universele merkonafhankelijke garage startte. We nemen een kijkje bij Vakgarage Struijk.

Vakgarage Struijk

“De afgelopen periode hebben we een flinke groei doorgemaakt,” zo begint Wouter Struijk van Vagarage Struijk zijn verhaal. “Ons kleine team met professionele monteurs is sinds het begin van dit jaar gegroeid naar 3. En het einde van de groei is zeker nog niet in zicht!”. Dat het zo hard zou gaan kon Wouter 7,5 jaar nog niet bedenken. Hij zette begin 2016 zijn eerste stappen als zelfstandig ondernemer met een universeel garagebedrijf voor onderhoud aan auto’s van alle merken. “Sinds 2,5 jaar zijn we aangesloten bij de ijzersterke en betrouwbare formule Vakgarage. Daarmee hebben we de volgende stap gezet in de professionalisering, doordat klanten zelf online een afspraak in kunnen plannen en de onderhoudshistorie van hun auto kunnen opvragen.”

Onderhoud met behoud fabrieksgarantie

De brede expertise, kostenbesparingen en persoonlijke aandacht zijn voor Wouter en zijn team vanzelfsprekend. Wouter: “Mensen in Oosterhout en omgeving zoeken steeds vaker naar een alternatief voor een merkdealer. Ten eerste omdat er in Oosterhout niet veel officiële merkdealers meer zijn, maar ten tweede omdat zij betaalbaar auto willen blijven rijden. En dan zijn ze bij Vakgarage Struijk aan het juiste adres! Wat veel mensen daarnaast niet weten is dat je voor het behoud van de fabrieksgarantie helemaal niet specifiek naar de officiële merkdealer hoeft te gaan. Wij voeren alle werkzaamheden uit zoals de fabriek die heeft voorgeschreven. Zo kun je ook je gloednieuwe auto bij ons laten onderhouden zonder de fabrieksgarantie te verliezen.”

APK keuring en Pechhulp

Behalve onderhoud en reparatie kun je ook voor de periodieke APK-keuring van je auto terecht aan de Kanaalstraat. Wouter: “Wij zijn ook aangesloten bij BOVAG. Dat wil zeggen dat wij alle reparaties uitvoeren met originele of universele onderdelen die in kwaliteit vergelijkbaar zijn met originele onderdelen. Dat geeft zekerheid. Bovendien krijg je op iedere reparatie zes maanden garantie. En heb je dan toch een keer een pechgeval, zoals een lege accu of een lekke band, dan kun je voor slechts 25 euro per jaar gebruik maken van onze Vakgarage Pechhulp. Voor betaalbaar en betrouwbaar onderhoud moet je dus bij Vakgarage Struijk zijn!” Kijk voor meer informatie of om direct een afspraak te maken op de onderstaande website.

  • Vakagarage Struijk, Kanaalstraat 15, Oosterhout, tel.: 0162 – 478 751
  • www.vakgaragestruijk.nl
  • Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Vakgarage Struijk
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen