Ware prijzenregen op NK Hiphop voor Oosterhoutse dansers

Foto: Tamara Snoeren | De DansFabriek

Zondagmorgen stonden de dansers van De Dansfabriek al vroeg paraat in Nijkerk, waar het NK Hiphop van de Dutch Dance Organisation plaats vond.

NK Hiphop

Het was een waar feestje; de sfeer was fantastisch en de dansers van DDF barstten van de adrenaline om een onuitwisbare indruk op het podium achter te laten. En dat deden ze… Na een aantal voorrondes gedurende het afgelopen seizoen, werd tijdens de prijsuitreiking al snel duidelijk dat zowel Blackout Mini (7-9 jaar) als Blackout XL (10-14 jaar) zichzelf tot ranglijstkampioen van 2024 mochten kronen. Een mooie bonus, maar het grootste gejuich kwam toen bekend werd gemaakt dat zowel Blackout Mini als Blackout XL de titel Nederlands Kampioen in hun leeftijdscategorie in de wacht hadden gesleept.

Prijzenregen

En alsof dat nog niet genoeg was, Yezia Ernst werd Nederlands kampioen in de solo categorie, terwijl het duo Yara en Luna ook het Nederlands kampioenschap op hun naam schreven. Daarnaast behaalde Yara ook nog eens de derde plaats in haar solo categorie. De meiden van Blackout (15-19 jaar) sloten de prijzenregen af met een prachtige derde plaats op het NK. Een ware stortvloed aan prijzen dus. “Ik ben natuurlijk ontzettend trots op mijn Oosterhoutse danstalent,” aldus eigenaresse Tamara Snoeren. “Samen met mijn docenten Jayd en Lois heb ik met deze dansers getraind en het behalen van het Nederlands Kampioenschap is de kroon op ons werk.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen