Winnaar Ondernemer in het Zonnetje: Mad Hat

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws helpt lokale ondernemers graag een handje! Aan onze lezers hebben we gevraagd welke ondernemer zij graag in het zonnetje wilden zetten. Dat leverde meer dan 50 genomineerde bedrijven op. Dit weekend zette we de eerste ondernemer in het zonnetje!

Mad Hat koffie en bubble-tea

Een sfeervolle locatie in het overdekte winkelcentrum van Oosterhout. Voor jong en oud waar alles net even anders kan en mag. Daar vindt je Mad Hat koffie en bubble-tea. Met drankjes die naar eigen smaak en inzicht samen te stellen zijn en de mogelijkheden gaan tot waar je fantasie reiken kan. De eigenaresse van Mad Hat, Audrey Kroon, houd ervan om haar gasten steeds opnieuw te verrassen met “vreemde producten”. Zo introduceerde zij 3 jaar geleden de Bubble Tea in Oosterhout, waarbij smaak en mondgevoel de beleving bepalen.

Nieuw: Dragon’s Breath

Dragon’s Breath is een bite die de laatste foodtrend volgt, vooral op social media duikt deze populaire snack steeds vaker op. Het dankt zijn populariteit aan het special effect. Het is dus niet alleen lekker het is ook echt leuk! Door middel van vloeibaar stikstof wordt het product zo koud gemaakt, waardoor het een kerntemperatuur van -196⁰C bereikt. Zodra je dit chipje op je tong legt zorgt jouw adem ervoor dat het product razendsnel ontdooit waardoor er enorme rookpluimen ontstaan.

Altijd welkom!

De snack wordt in 4 smaken verkocht maar kan ook als mix besteld worden en is vooral leuk om samen te delen.  Mocht je nou niet zo van de trendgevoelige producten zijn dan kan je bij Mad Hat ook terecht voor een lekker bakje koffie of thee met een heerlijk gebakje. Je vindt Mad Hat op Arendshof 33.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen