Autocoureur Jan Lammers op nieuw evenement FutureTalks

Foto: Racing Team Nederland

Hoe ziet de toekomst van ondernemen eruit? Tijdens FutureTalks, hét nieuwe Oosterhoutse netwerkevent op 11 oktober, nemen autocoureur Jan Lammers, trendwatcher Sander Duivestein en Lianne van Veen van Picnic je mee op een tijdreis naar de toekomst. 

Autocoureur Jan Lammers

Op 17-jarig leeftijd begint het verhaal van autocoureur Jan Lammers wanneer hij de NK Toerwagens wint. Naast Europees Kampioen Formule 3 en coureur in de Formule 1 reed hij dit jaar voor de 24e keer de 24 uur van Le Mans met zijn team Racing Team Nederland. ‘Succes moet je managen’ is zijn vaste overtuiging. De toekomst van succes!

Nieuw netwerkevent

Tijdens FutureTalks, hét nieuwe Oosterhoutse netwerkevent, nemen diverse sprekers je mee op een tijdreis naar de toekomst. Toekomstige trends op het gebied van technologie en winkelen, interessante sprekers op een inspirerende locatie en een muzikale afterparty. Kortom, alle ingrediënten om een leerzame en gezellige avond te hebben!

Compleet programma

Op het event FutureTalks zullen naast autocoureur Jan Lammers ook trendwatcher Sander Duivestein en Lianne van Veen van Picnic hun visie op de toekomst presenteren. De avond wordt door Anne-Marie Fokkens (bekend van Omroep Brabant) in goede banen geleid en muzikaal omlijst door DJ Mell Tiërra.

Meer informatie

FutureTalks wordt georganiseerd door JCI Oosterhout (voorheen Junior Kamer) op donderdag 11 oktober in het Sint Oelbert Gymnasium. Entreebewijzen kosten 45 euro per persoon inclusief hapjes en drankjes. Voor kaarten en meer informatie klik je op de onderstaande link.

Begin je dag voortaan met het nieuws uit je eigen stad met onze gratis nieuwsbrief. KLIK HIER en geef je op.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen