Schrijf je nu in voor de nieuwe editie van de Afvalrace!

Foto: Marieke van de Afvalrace

Op maandag 8 oktober 2018 starten we weer met de Afvalrace Oosterhout. Afvalracers maken de stap naar een nieuw leven. Schrijf je dus nu in, net zoals Marieke dat vorig jaar deed. Ze viel veel kilo’s af, ze voelt zich veel beter, maar vooral veel fitter en energieker!

Ik begon met 110 kg

Even een korte voorstel ik ben Marieke van Bavel samen met Annemarie was ik afgelopen seizoen van de Afvalrace een van de twee gelukkige die als geselecteerde kandidaten een half jaar lang mee mocht doen aan de Afvalrace. Op 6 oktober 2017 startte ik de Afvalrace met een gewicht van 110 kilo. Een trap op lopen lukt me niet zonder buiten adem te zijn. Leuke dingen doen met de kinderen waren vooral leuk als ik gewoon lekker op een terrasje naar ze mocht kijken i.p.v. er achter aan te rennen.

Was ik gelukkig?

“Ik dacht van wel”… Dacht ik aan mezelf? Nee, ik wilde er ten koste van mezelf altijd voor ander zijn. Nu, negen maanden verder en terugkijkend op de Afvalrace Oosterhout is er zo ontzettend veel veranderd. Ik weeg nu 78 kilo. 12 mei heb ik 10 kilometer hardgelopen bij de Kaaienloop. 12 juni heb ik een obsacle run van 6 kilometer gelopen. Ik heb nu geleerd om nee te zeggen en voor mezelf te kiezen dit is soms ten koste gegaan van vriendschap maar daar in tegen heb ik me mezelf er voor terug gekregen.

Kijk eens kritisch naar jezelf

Ik daag jou uit een eens echt kritisch naar jezelf te kijken ben jij echt gelukkig, eet je 85% van de week gezond. Zijn ander belangrijkers dan jezelf. Durf je geen nee te zeggen. De weegschaal: geeft hij een gezond gewicht aan of mogen er wel wat kilo’s af? Doe wat je moet doen! Stop met stoppen!!! En ga de strijd met jezelf en tegen de kilo’s aan. Schrijf je dan nu via de onderstaande link in voor de Afvalrace via de onderstaande link en werk een half jaar lang aan jou nieuw IK.

  • KLIK HIER om je in te schrijven voor de Afvalrace 2018-2019

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen