Horecaman Jan Kastelijns van ’t Zonneke overleden

Foto: 't Zonneke (via Facebook)

Woensdag 21 augustus is in het bijzijn van zijn dierbaren Jan Kastelijns overleden, zo lezen we op de Facebookpagina van ’t Zonneke. Jan is vooral bekend als eigenaar van het bekende hotel en café aan de Zandheuvel.

Jan Kastelijns

Op woensdag 21 augustus overleed Jan Kastelijns op 76-jarige leeftijd in het bijzijn van zijn dierbaren. Wanneer Jan zijn uitvaart is en of deze openbaar is, wordt later bekendgemaakt. In mei van dit jaar werd groots gevierd dat Jan en zijn vrouw Annie 40 jaar geleden eigenaar werden van ’t Zonneke. Zij kregen toen een gouden gemeentespeld uit handen van Burgemeester Buijs. Inmiddels stromen de condoleances binnen op de Facebookpagina van ’t Zonneke. Wij wensen Annie, familie en vrienden veel sterkte toe bij dit verlies.

Hoe het begon met ’t Zonneke

Annie Kastelijns-de Wijs en Jan Kastelijns werden veertig jaar geleden eigenaar van Hotel Café ’t Zonneke. In de eerste jaren hebben ze samen met hun kinderen keihard moeten werken om ’t Zonneke draaiende te houden. En dat naast de betaalde baan die ze beiden daarnaast ook nog hadden. Na verloop van tijd ging het dermate goed dat personeel in dienst genomen kon worden. De huiselijke sfeer moest behouden blijven. Niet voor niets dat veel verenigingen graag thuis zijn in ’t Zonneke: zes biljartverenigingen, drie fietsclubs, drie spaarverenigingen, een carnavalsvereniging en nog een aantal andere sport- en gezelligheidsverenigingen. Al deze verenigingen werden door Annie en Jan met open armen ontvangen; de leden zijn graag thuis bij ’t Zonneke. Jan zal worden gemist.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen