Burgemeester Buijs roept op: “Help elkaar, maar wel op gepaste afstand”

Burgemeester Mark Buijs
Burgemeester Mark Buijs
Foto: Archief Oosterhout Nieuws

Burgemeester Mark Buijs heeft op de Facebookpagina van de gemeente Oosterhout gevraagd om op elkaar te letten, maar wel op gepaste afstand.

Neem je verantwoordelijkheid

Zondagmiddag heeft het kabinet aanvullende maatregelen bekendgemaakt om het coronacrisis het hoofd te bieden. Scholen, horeca, kinderdagverblijven, sportscholen, zwembaden, sauna’s en dergelijke gaan dicht tot en met 6 april 2020. Deze sluitingen gelden dus ook voor Oosterhout. Daarnaast sluiten in Oosterhout ook de activiteitencentra, de dorpshuizen, Theek5, de sporthallen, de plekken waar dagbesteding plaatsvindt en H19. Bovendien roepen we ondernemers en organisaties op om ook hun eigen verantwoordelijkheid te nemen in hun rol als werkgever of richting hun klanten.

“Zorg voor elkaar op gepaste afstand”

Burgemeester Mark Buijs op de Facebookpagina van de gemeente: “Als burgervader van Oosterhout vraag ik u om de landelijke maatregelen en adviezen serieus te nemen en geen risico’s te lopen of op te zoeken. Ik zie dat er in Oosterhout ook mooie initiatieven ontstaan om elkaar te helpen. Mensen bieden aan om op elkaars kinderen te passen of boodschappen te doen voor kwetsbare buren. Blijf dit vooral doen, help elkaar waar het kan, maar denk wel aan uw eigen gezondheid en aan de gezondheid van degene die u helpt. Laten we dit vooral samen met gepaste afstand doen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen