Surplus is er voor al jouw corona-vrijwilligersvragen

Stuur een lief kaartje naar een eenzaam persoon
Foto: Oosterhout voor Elkaar

Je bent altijd welkom om telefonisch of per e-mail contact op te nemen met de (vrijwillig) medewerkers van Surplus Welzijn Oosterhout.

Activiteitencentra zijn gesloten

De activiteitencentra zijn gesloten. Hier worden gewoonlijk zo’n 3.000 bezoekers per week ontvangen. Ook de spreekuren van de burgeradviseurs en maatschappelijk werk vallen weg. Daarom wordt maximaal ingezet op persoonlijk contact via de telefoon en digitale middelen: beeldbellen, via Whatsapp of e-mail. Het kan zijn dat je door de oproep om zoveel mogelijk thuis te blijven in de problemen komt, die je niet met je familie, vrienden of buren opgelost krijgt. Of misschien maak je je zorgen om jezelf of mensen om je heen. Wellicht is iemand die he lief hebt (ernstig) ziek geworden en wil je hierover praten. Durf dan gewoon de vraag te stellen: Surplus is er voor jou!

Surplus is er voor jou!

Heb je een vraag? Maakt je je zorgen? Spreek je weinig mensen? Heb je een idee? Zoek je nog hulp of wil je gewoon een praatje maken? Surplus Welzijn is er voor jou! Je bent altijd welkom om telefonisch of per e-mail contact op te nemen met de (vrijwillig) medewerkers van Surplus Welzijn Oosterhout. Je kunt bij Surplus terecht met vragen over bijvoorbeeld mantelzorg, geldzaken, of als je even een praatje wilt maken of iets wilt bespreken met een maatschappelijk werker. De receptie is bereikbaar op het telefoonnummer 0162 748600, de receptioniste zorgt dat je juist wordt doorverbonden of wordt teruggebeld. Je mag ook e-mailen naar [email protected] voor een terugbelverzoek.

Coronaproof vrijwilligerswerk

Heb je een hulpvraag die een vrijwilliger gemakkelijk op kan pakken? Een boodschap doen, de hond uitlaten, meehelpen met het thuisonderwijs van de kinderen… Vele Oosterhouters staan voor je klaar! Je kunt je vraag plaatsen op de website, je kunt een vrijwilliger opzoeken of telefonisch contact opnemen. Kijk op de onderstaande website.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden