Ga dit jaar langs bij de Sint en zijn Pieten of boek een digitaal huisbezoek

Foto: Scouting Erasmus

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! Je kunt dit jaar bij de Sint en zijn Pieten op bezoek gaan of een digitaal huisbezoek aanvragen.

Intocht in Oosterhout

Op zondag 22 november zet Sinterklaas weer voet op Oosterhoutse bodem. Hoe dit precies is zijn werk zal gaan in tijden van corona zal aan het einde van de week duidelijk worden. Dan zal Sinterklaas tijdens een speciale persconferentie via een straalverbinding uit de doeken doen hoe de Oosterhoutse intocht dit jaar zal gaan verlopen. Uiteraard lees je daarna op Oosterhout Nieuws welke plannen de Goedheiligman dit jaar heeft voor zijn Oosterhoutse intocht.

Minder bezoek aan huis

Vanwege COVID-19 kunnen Sint en zijn Roetveegpieten dit jaar veel minder bezoekjes brengen bij kinderen thuis. Om toch zoveel mogelijk kinderen te zien heeft de Sint in samenwerking met Scouting Erasmus een oplossing bedacht. Samen met zijn Pieten nodigt hij jullie uit om bij hem op bezoek te komen op één van de unieke locaties van Sinterklaas! Benieuwd waar de Sint verblijft als hij in Oosterhout is? Bezoek hem in zijn stamkroeg, zijn theater, het Speelgoedmuseum, zijn huiskamers of op zijn boerderij. Wil je alleen de Roetveegpieten ontmoeten? Die vind je in de Pietenschool! In totaal zijn er 8 locaties waar je de Sint en zijn Roetveegpieten kunt ontmoeten. De kosten voor een bezoek aan de Sint zijn 25 euro voor maximaal 3 volwassen en 5 kinderen per bezoek van 15 minuten. Een bezoek boeken kan via de link onderaan dit artikel en uiteraard worden de regels van het RIVM in acht genomen.

Digitaal huisbezoek

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de Sint digitaal bij jou thuis te laten komen. Lever een tekstje in en de Sint maakt een gepersonaliseerde digitale boodschap voor kinderen, (groot)ouders of medewerkers. Met deze input maakt de Sint een filmpje van ongeveer 2 à 3 minuten. De kosten voor een digitale boodschap van de Sint zijn 7,50 euro. Wil je een digitaal bericht van de Sint ontvangen? Kijk dan op de link hier onder.

In een eerdere versie van dit bericht werd 15 november aangegeven als datum waarop de Sint in Oosterhout aankomt, maar de organisatie heeft laten weten dat het de 22e gaat worden. Meer info volgt eind deze week.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen