Diverse evenementen afgelast door nieuwe maatregelen

Foto: Oosterhout Live

Dit weekend zouden er diverse grotere evenementen in Oosterhout worden georganiseerd, welke door de nieuwe maatregelen zijn afgelast.

Oosterhout Live

De organisatie van Oosterhout Live laat weten dat zij het evenement in het Lukwelpark opnieuw moeten verschuiven. “De reden is voor ons omdat wij het niet voor elkaar krijgen het event van 14.00 tot 18.00 uur te organiseren. Helaas zijn wij enorm teleurgesteld en hebben 100% ingezet om deze editie tot in de puntjes te organiseren.” De volgende editie van Oosterhout Live is op 1 en 2 juli 2022.

Single-presentatie De Matties

De Matties Jan Bogers en Wim Christ zouden zondagmiddag hun nieuwe single presenteren bij Café Babbelz. De Matties: “Wij zijn van menig dat we onze verantwoordelijkheid moeten nemen en voelen ons ‘met pijn in ons hart’ genoodzaakt om onze single-presentatie uit te stellen naar een nog nader te bepalen datum. Vermoedelijk wordt dit in februari 2022 net voor carnaval.”

Streep door opening carnavalsseizoen

OCS De Smulnarren en Stichting Elluf Elluf Viering laten in een gezamenlijk persbericht weten dat alle geplande activiteiten van zaterdag 13 november komen te vervallen. De carnavalsstichting denkt na over een goed alternatief om op een later tijdstip alsnog het carnavalsseizoen officieel te openen en de nieuwe veldwachter Jaonus Vataon te presenteren.

Sinterklaas op Winkelcentrum Arkendonk

Op 27 november zouden Sinterklaas en de Zingende Piet een bezoek brengen aan Winkelcentrum Arkendonk. De winkeliersvereniging heeft echter laten weten dat deze activiteit niet doorgaat. “Het bezoek van Sinterklaas en de Zingende Piet is vanwege de coronaregels helaas voor dit jaar komen te vervallen.” Overigens kunnen kinderen nog wel meedoen aan de kleurwedstrijd en leuke prijsjes winnen. Ga voor een kleurplaat naar een van de deelnemende winkeliers.

Rotary Santa Run door de Binnenstad

Rotary Santa Run, de jaarlijkse kerstmannenloop door het centrum van Oosterhout, gaat ook in 2021 definitief niet door. De Rotary Santa Run stond oorspronkelijk in de agenda op 18 december. Gelukkig staat de Wensboom net als voorgaande jaren dit jaar wel gewoon in het winkelcentrum Arendshof. In deze bijzondere boom kunnen Oosterhouters wensen ophangen. Dit kan een wens zijn voor iemand die een zware periode doormaakt of wat extra’s verdient. De initiatiefnemers Rotaryclub Oosterhout-Regio en Winkelstad Oosterhout zullen zich komend jaar weer inspannen om een aantal van deze wensen te vervullen.

Mis jij nog een activiteit die vanwege de coronaregels is komen te vervallen die niet in dit lijstje staat? Mail dan naar [email protected] zodat wij dit lijstje aan kunnen vullen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen