Huurders Thuisvester ontvangen cadeaubon voor energiebesparing

Foto: Pixabay License / ri

De gemeente Oosterhout organiseert samen met het Regionaal Energieloket en Thuisvester een actie voor energiebesparing door huurders.

Cadeaubon van 60 euro

Een groot deel van de huurders van Thuisvester ontvangt vanaf deze week een brief met meer informatie over de digitale informatieavond van deze eerste duurzaam wonen actie van 2022. Op 7 februari is er om 19.30 uur een online bijeenkomst waar zij informatie krijgen over het besparen van energie. De gemeente helpt de huurders op weg met een cadeaubon van 60 euro. Tijdens de digitale bijeenkomst krijgen de huurders tips waaraan ze deze het beste kunnen besteden. Ook kunnen inwoners vragen stellen aan vertegenwoordigers van de gemeente, het Regionaal Energieloket en Thuisvester.

Energieneutraal

De gemeente Oosterhout heeft de ambitie om al in 2030 voor 49 procent energieneutraal te zijn, voor een leefbare duurzame toekomst van Oosterhout. Wethouder duurzaamheid Marcel Willemsen “Met deze actie maken we het onze inwoners met een huurwoning makkelijk om zelf kleine maatregelen te nemen om energie te besparen. Met eenvoudige ingrepen zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van radiatorfolie en tochtstrips. Want dit zorgt voor een lagere energierekening en een fijn warm huis in de winter.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen