Kruising Vijf Eikenweg tussen 8 augustus en 4 oktober afgesloten

Impressie van de nieuwe spoortunnel gezien vanuit het zuiden
Impressie van de nieuwe spoortunnel gezien vanuit het zuiden
Foto: Provincie Noord-Brabant

De provincie is bezig met groot onderhoud aan de N631 tussen Rijen en Oosterhout. Deze zomer start deel 2 van de reconstructie: de provincie vervangt dan de overweg door een tunnel onder het spoor in Rijen.

Tijdelijke overweg en bypass

Voorafgaand aan de bouw van de tunnel onder het spoor maakt de provincie een tijdelijke overweg én een tijdelijke omleiding. Zo kan het verkeer tijdens de bouw van de tunnel veilig over de Vijfeikenweg/Oosterhoutseweg blijven rijden en heeft ProRail de ruimte om de tunnel te bouwen. Tussen 8 augustus en 4 oktober is de kruising van de Vijfeikenweg/Oosterhoutseweg met de Nassaulaan in Rijen afgesloten voor doorgaand (auto)verkeer. De omleiding wordt ter plaatse met borden aangegeven. Voor fietsers en voetgangers is er geen omleiding. Zij kunnen veilig over het werkterrein.

Bereikbaarheid voor bestemmingsverkeer

Sportverenigingen en De Leemput aan de weg Vijf Eiken blijven bereikbaar vanaf het zuiden via de N282 (Rijksweg) en de tijdelijke lus. Ook de manege is op deze manier bereikbaar. Op werkdagen van 15.00 tot 16.00 uur heeft aannemer Boskalis een inloopuur aan de Pastoor Gillisstraat 145a in Rijen. Er is dan iemand aanwezig die je vragen over het werk aan de N631 kan beantwoorden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen