Alphacursus voor wie nieuwsgierig is naar het katholieke geloof

Foto: Pixabay License / Ri_Ya

De Catharinaparochie start deze winter weer met de cursus voor iedereen die meer wil weten over het katholieke geloof. Deze ‘Alphacursus’ geeft ook ruimte voor gesprek en voor het delen van ideeën.

Alphacursus

Alpha is voor iedereen die nieuwsgierig is naar het katholiek geloof. Tijdens de Alphacursus denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Deze maaltijd wordt voor je verzorgd. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Telkens komt iemand hiervoor een inleiding geven. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Meer informatie

De Alpha bestaat uit tien bijeenkomsten op dinsdagavond van 6 tot 8 uur en één keer op zaterdag overdag. De cursus vindt plaats in de Verrijzeniskerk aan de Vondellaan in de wijk Oosterheide. Meedoen aan de cursus is helemaal gratis. Klik op de onderstaande link om je uiterlijk 15 oktober in te schrijven of mail voor meer informatie naar Natascha Bakx op [email protected] of bel met 06 – 523 309 57

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen