Axel en Christian geven EHBS: Eerste Hulp Bij Sinterklaasgedichten schrijven

Axel (L) en Christian
Axel (L) en Christian
Foto: Casper van Aggelen

Op zondag 4 december verlenen dichters Axel Kruse en Christian Goijaarts EHBS: Eerste Hulp Bij Sinterklaasgedichten schrijven.

Sinterklaasgedichten schrijven

Heb jij er ook al stress van om volgende week met een origineel Sinterklaasgedicht aan te komen? Ben jij ook al 10 keer opnieuw begonnen met ‘Sint zat te denken…’ en wil je nu eens leuker uit de hoek komen? Dit jaar kun je rekenen op deskundige hulp! Op zondag 4 december verlenen dichters Axel Kruse en Christian Goijaarts namelijk EHBS: Eerste Hulp Bij Sinterklaasgedichten schrijven. Tussen 13 en 16 uur staan zij paraat bij boekhandel Het Verboden Rijk, aan de Arendstraat 32 voor gratis rijmadvies.

Sinterklaasgedichtenwedstrijd

Vanmiddag kun je ook genieten van de jaarlijkse Sinterklaasgedichtenwedstrijd op ORTS Radio. Axel Kruse won deze wedstrijd vorig jaar en zit dus, samen met Sinterklaas, in de jury. Zij zullen de gedichten die zullen worden voorgedragen allemaal van vakkundig commentaar voorzien en beoordelen. Je kunt zaterdag 26 november luisteren op ORTS Radio tussen 14.00 en 16.00 uur of live meekijken in het Schrijverscafé van Theek 5 aan de Torenstraat.

Dichter bij Oosterhout

Overigens signeren Axel en Christian op 4 december zij ook hun nieuwe gedichtenbundel Dichter bij Oosterhout, dat eerder deze maand verscheen. Dichter bij Oosterhout bevat 22 gedichten die het roemruchte verleden van Oosterhout met een knipoog beschrijven. De Slotbosse Toren, Mooie Keetje, de Heilige Driehoek: ze passeren allemaal de revue. Naast ieder gedicht staan wetenswaardigheden en een foto over het onderwerp. Het is een handzaam boek geworden voor iedereen die zich – met een knipoog – in Oosterhout wil verdiepen. Voor de echte fans sluit het boek af met splinternieuw bonusmateriaal van beide dichters. Dichter bij Oosterhout is ook online te bekijken en te bestellen via de onderstaande link

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen