‘De Nieuwe Strot’ gaat weer op zoek naar onbekend zangtalent

Foto: De Nieuwe Strot

Zangtalentenjacht ‘De Nieuwe Strot gaat in 2023 weer van start en zoekt muzikaal en tot nu toe onbekend talent.

De Nieuwe Strot

Na twee jaar afwezigheid wegens corona gaat talentenjacht ‘De Nieuwe Strot’ weer op zoek naar nieuw muzikaal zangtalent. In de voorrondes begeleid je jezelf via een USB-opname, in de halve en hele finale word je begeleid door The Talentband. De jury bestaat uit professionals in de muziek en showwereld zoals pianodeskundige Tiny Schoones , Jeroen van den Bos, programmeur van het Parkfeest, Vocal Coach Elrieke van Gelderen, en Hans Vermeulen van Masters of Entertainment.

Routekaart naar de finale

De voorrondes vinden plaats op zaterdag 4 en zondag 5 februari in De Houthallen van de voormalige Galvanitasfabriek aan het Wilhelmninakanaal-Zuid. De halve finale is op 15 april in Theater de Bussel aan de Torenstraat, waar op zondag 14 mei ook de grote finale zal zijn.

Geef je nu op!

Wat kun je winnen? Een demo-opname in de Swamp muziekstudio in Raamsdonk en een podiumoptreden met The Talentband op het Parkfeest 2023. Denk jij dat je het aandurft, alleen, of als duo? Ben jij 13 jaar of ouder? En heb jij dat talent om mee te dingen naar de titel De Nieuwe Strot 2023? Schrijf je dan nu in en mail uiterlijk 31 januari 2023 je contactgegevens naar [email protected] en je krijgt de nodige informatie.  En verder graag een drietal nummers die je graag ten gehore zou willen brengen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen