Zaterdag kleurt Oosterhout weer rood tijdens de Rotary Santa Run

SantaRun 2018
SantaRun 2018
Foto: Henny Brandt voor Oosterhout Nieuws

Zaterdag 10 december wordt om 16.00 uur op de IJsmarkt het startschot gegeven voor de achtste Rotary Santa Run Oosterhout.

Santa Run Oosterhout

Vanaf 10 december zijn de Markt en het centrum van Oosterhout gehuld in winterse sferen. Een prachtig decor voor de jaarlijkse kerstmannenloop (circa 3 km) voor het goede doel dwars door het feestelijke centrum. Of je nu hardloopt, wandelt of rolt… iedereen kan en mag meedoen. Santa Run Oosterhout wordt elk jaar georganiseerd om geld in te zamelen voor lokale goede doelen. Dit jaar zijn dat: Inloophuis Poppy’s, Wensboom Oosterhout, Senioren Collectief Oosterhout, MHC Warande, VV SCO, EOC en Strijdo Tennis. Met de hulp van hun leden, andere lopers en sponsoren hopen ze dit jaar een mooi bedrag voor hun goede doel bij elkaar te kunnen krijgen.

Recycling kerstmannenpak

Dit jaar kun je ook een vrijwillige recyclebijdrage doen als je een pak bestelt. Je steunt daarmee het initiatief van de organisatie om zoveel mogelijk pakken na afloop weer in te zamelen en het materiaal te hergebruiken. Zo gaan er geen kostbare grondstoffen verloren en dragen we samen bij aan een wereld met minder afval. Doe je niets met je pak? Gooi dan ‘m dan na afloop in een van de oranje bakken op de Markt. Zo krijgt jouw pak een tweede leven.

Doe mee!

Voor 10 euro doe je mee met de Santa Run. Voor dat geld ontvang je een kerstmanpak, startnummer, medaille en sponsor je natuurlijk een goed doel. Zaterdag start de warming up om 15.45 uur en om 16.00 uur is het startschot. De feestelijke uitreiking van de medailles, prijzen voor de lopers en cheques voor de goede doelen is vanaf 16.45 uur. Inschrijven kan via de link onderaan dit artikel. Na betaling ontvang je een bewijs waarmee je je pak en startnummer kunt ophalen. Op 10 december is er ook een losse verkoop van pakken bij Santa Run-stand op de Markt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen