Kledingbeurs Oosterhout doneert 1200 euro aan Stichting Leergeld

Foto: kinderkledingbeursoosterhout.nl

De opbrengsten van de Oosterhoutse Kledingbeurs zijn omgezet in cheques van een kledingzaak en gedoneerd aan Stichting Leergeld.

Oosterhoutse Kledingbeurs

Al ruim 20 jaar is de Oosterhoutse Kinderkledingbeurs een begrip voor vele gezinnen. Een grote groep vrijwilligers zorgt er twee keer per jaar voor dat je in De Bunthoef terecht kunt voor een uitgebreide collectie kleding, speelgoed en boeken. De organiserende stichting zorgt ervoor dat alle opbrengsten goed terechtkomen.

Stichting Leergeld

Dit jaar werd er een bedrag van maar liefst 1200 euro geschonken aan Stichting Leergeld. Het bedrag werd direct omgezet in waardecheques van een kledingzaak, zodat een aantal Oosterhoutse kinderen via Stichting Leergeld zelf nieuwe kleding kan gaan kopen in een echte kledingwinkel.

Volgende kledingbeurs

De eerstvolgende Oosterhoutse Kledingbeurs is volgende week zaterdag 18 maart. Je kunt dan tussen 8.30 en 12.00 uur weer terecht in Activiteitencentrum De Bunthoef, naast Winkelcentrum Zuiderhout. Naast meer dan 10.000 stuks kleding is er ook een uitgebreide collectie aan speelgoed en boeken aanwezig.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen