Voormalige bakker viert 10-jarig jubileum als Aquariumgek

Foto: Oosterhout Nieuws

In het weekend van 27, 28 en 29 mei is er een speciaal feestweekend bij Aquariumgek aan de Leijsenhoek vanwege het 10-jarige jubileum.

Aquariumgek 10 jaar

Het is alweer 10 jaar geleden dat Eduard Sandig zijn eerste vis verkocht. Dit deed hij eerst hobbymatig, maar het liep zo gestaag dat hij 9 jaar geleden besloot zich toch maar in de schrijven in de KvK. Dat bleek een goede zet want wat voorheen Bakkerij Sandig aan de Leijsenhoek was, werd al snel omgebouwd naar een volledig uitgeruste winkel. Met ruim 400m2 aan vissen en toebehoren, is hij inmiddels gegroeid naar 600 aquariums voor verkoop van diverse vissoorten.

Meer dan 350 soorten

Eduard Sandig: “Momenteel hebben we meer dan 350 soorten vissen, slakken, garnalen en mosselen op voorraad. Daarnaast hebben we een quarantaine ruimte van 150m2. En naast de actviteiten in onze winkel aan de Leijsenhoek bezorgen wij ook diverse vis door het hele land, onderhouden we aquaria bij bedrijven en particulieren en hebben we een speciale verhuisservice. Een complete dienstverlening dus voor de liefhebber van vissen en aquaria! Ik ben er ook bijzonder trots op dat ik inmiddels een vast kernteam en vrijwilligers om me heen verzameld die allen onze zaak een warm hart toedragen!”

Feestweekend

En Eduard gaat het 10-jarige jubileum niet stilletjes voorbij laten gaan! “Op 27, 28 en 29 mei hebben we een speciaal feestweekend vanwege ons 10-jarige jubileum. Deze dagen zullen in het teken staan van vele kortingen, gezelligheid, hapjes en drankjes, kennis uitdragen en op zondag nog een diverse leerzame workshops. Zo zijn er mensen van Aquariummentor die je alles over aquaria kunnen vertellen en kun je tussen 12.00 en 15.00 uur kijken naar Leon Koenders van Aquaflora die live zijn scape op zal zetten tot een mooie scape. Van 15.30 tot 16.30 zal Joep van Esch van Bettas4all een lezing geven over Betta’s. Aquariumgek is tijdens het feestweekend geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Je vindt sierviskwekerij Aquariumgek aan de Leijsenhoek 51 in het centrum, schuin tegenover het busstation.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen