Groene Lintje voor Willem-Jan van der Zanden

Foto: GroenLinks Oosterhout

Afgelopen maandag heeft wethouder Willem-Jan van der Zanden van zijn eigen fractie het Groene Lintje opgespeld gekregen.

Groene Lintje

Onder het mom van een belangrijke bespreking was Willem-Jan van der Zanden afgelopen maandag naar het gemeentehuis gelokt. Toen het afdelingsbestuur van GroenLinks de vergaderkamer binnenstapte, had hij nog niet in de gaten dat hijzelf het lijdend voorwerp was. Het bestuur heeft gemeend Willem-Jan het Groene Lintje toe te kennen gezien zijn staat van dienst in de afgelopen 25 jaar. “Mede door zijn gedrevenheid en enthousiasme heeft hij de partij gebracht waar zij nu is en er een krachtige en bloeiende partij van gemaakt”, zo schrijft GroenLinks hier zelf over.

Willem-Jan van der Zanden

Van der Zanden werd in 1998 lid van GroenLinks en stond mede aan de wieg van GroenLinks Oosterhout. Sinds 2002 werd hij het lokale boegbeeld en staat bekend om zijn tomeloze inzet en enorme dossierkennis. Voor Willem-Jan mag niet niemand buiten de boot vallen en iedereen telt voor hem mee. Het wethouderschap is toch wel de kroon op zijn werk. Van der Zanden wilde vermeld hebben dat hij dat alleen had kunnen doen met de hulp van vele betrokken GroenLinks-leden die hij hiervoor uitdrukkelijk bedankte.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen