KaaiHart verkoopt Oosterhoutse Kerstballen voor Inspiratielab

Foto: Stichting KaaiHart

De dames van Stichting KaaiHart hebben dit jaar weer een actie bedacht. Ze verkopen Oosterhoutse Kerstballen voor het Inspiratielab.

Stichting KaaiHart

Ieder jaar zo rond eind november brengt Stichting KaaiHart weer een leuk kerstcadeau op de markt, waarvan de opbrengst naar een lokaal goed doel gaat. Dit jaar is er de ‘Oosterhoutse Kerstbal’ waarvan de opbrengst naar het Inspiratielab gaat. Het Inspiratielab is en plek waar jongeren tussen 11 en 25 jaar kunnen ontmoeten, ontdekken en ondernemen en is een initiatief om eenzaamheid tegen te gaan en jongeren te verbinden. Een ontmoetingsplek om de mentale veerkracht te vergroten in de voormalige Galvanistasfabriek aan het Wilhelminakanaal-Zuid. De volledige opbrengst van de verkoop van de Oosterhoutse Kerstbal komt dit jaar ten goede van het Inspiratielab.

Acties voor het goede doel

Marjolein en Soraya van Stichting Kaaihart hebben de afgelopen jaren al vaker een actie gehouden waarvan de opbrengst naar een lokaal goed doel is gegaan. Eerder verkochten ze Lichtpuntjes voor de Oosterhoutse Horeca (in coronatijd) en voor het Nationaal Schoolontbijt. Ze verkochten Oosterhoutse Borrelplanken waarvan de opbrengst naar Stichting MEK is gegaan en vorig jaar ware er ‘Doosjes vol Licht’ waarvan de opbrengsten ten goede kwamen aan de Oosterhoutse Voedseltuin.

Bestel nu!

En dit jaar heeft Stichting Kaaihart dus de ‘Oosterhoutse Kerstbal’. Deze unieke kerstbal heeft een doorsnede van 8cm en wordt geleverd in een sfeervolle geschenkverpakking. De ‘Oosterhoutse Kerstballen’ kun je direct bestellen via de link onderaan dit artikel voor 7,99 euro per stuk. Het is een enorm leuk cadeautje voor in de kerstboom, maar zal ook in een mooi kerstpakket of kerststukje zeker niet misstaan! Ook de Lichtpuntjes van 2020 en 2021 zijn via deze webshop te bestellen, evenals een luxe versie van de Oosterhoutse Borrelplank en de Doosjes vol Licht van vorig jaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen