Wie nomineer jij voor de Oosterhoutse Cultuurprijs?

Foto: Oosterhoutse Cultuurprijs

Je hebt nog tot en met vrijdag 19 januari om jouw kandidaat voor de Oosterhoutse Cultuur- of Stimuleringsprijs 2023 voor te dragen.

Cultuur- en Stimuleringsprijs

Oosterhout heeft in 2023 gelukkig weer een cultureel rijk jaar achter de rug met vele hoogtepunten. Heb jij iemand, een vereniging, organisatie of een activiteit in gedachten die volgens jou de Cultuurprijs van de gemeente verdient? Laat het de jury dan uiterlijk 19 januari 2024 weten! Alle voordrachten worden vervolgens beoordeeld door een vakjury die in overleg bepaalt wie de winnaar wordt van de Cultuurprijs en Stimuleringsprijs. Op 12 mei 2024 vindt de prijsuitreiking plaats in Stadstuin de Schelp, tijdens de opening van het culturele zomerseizoen.

Binding met de stad

De persoon, stichting, vereniging, organisatie of activiteit die je zou willen voordragen moet op een bijzondere manier bijdragen aan de cultuur in Oosterhout en een duidelijk verband hebben met de stad. Belangrijk is dat de winnaar zich gedurende een langere periode actief inzet en van betekenis is voor Oosterhout. Dit is jouw kans om mee te bepalen wie deze erkenning verdient. En ken je iemand (of een organisatie) die echt aanmoediging kan gebruiken om zijn of haar culturele talent verder te ontwikkelen? Geef die naam dan door, en wie weet ontvangt diegene de Stimuleringsprijs ter aanmoediging. De winnaar kan met deze prijs coaching en ondersteuning aanvragen om zich binnen de eigen discipline verder te ontwikkelen.

Nomineer nu jouw favoriet!

Om een persoon, stichting, vereniging, organisatie of activiteit voor te dragen voor de Oosterhoutse Cultuur- of Stimuleringsprijs klik je op de link onderaan dit artikel. Geef duidelijk aan wie of wat je voordraagt en waarom. Hoe meer informatie de jury ontvangt, hoe beter. Stuur ook eventuele linkjes mee van websites waar meer informatie staat over het werk van de genomineerde, zoals foto’s, video’s en social media bijvoorbeeld. Je hebt tot en met vrijdag 19 januari 2024 om jouw favoriete kandidaat door te geven. Op 12 mei 2024 vindt de prijsuitreiking plaats in Stadstuin de Schelp.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen