Ook deze week weer 6 bijzondere verhalen op de ORTS

Foto: Miranda van Bragt

Elke dag kun je naar een bijzonder, maar bovenal persoonlijk verhaal luisteren en kijken over en door (gewone) Oosterhouters binnen het thema ‘Tussen weten & vergeten’.

Tussen weten & vergeten

Kiek Joustra, Jaap Oomen en Joep Struyk ontvangen de gasten in het Sint Catharinadal. Deze week kun je kijken naar de interviews met Anton van Opzeeland, Miriam Steenbergen, Evi Broekman, Arjan Zonneveld, Willem-Jan van der Zanden en Meindert America. De uitzendingen zijn te zien van maandag t/m zaterdag op ORTS Televisie vanaf 18 uur en via het YouTube-kanaal van de ORTS.

VASTWEL deze week

Verder kun je vanaf vandaag in de Kloosterdreef weer genieten van een foto expositie. Dit jaar maakte fotograaf Hans Keur portretten in het thema ‘Wat we niet delen’. Wat deel je wel en wat “vergeet” je te delen op social media: niet leuk, mooi of interessant genoeg. Of beter dat mensen dat niet van je weten: vind jij dat.. of anderen?! De foto-expositie in de Kloosterdreef is vrij toegankelijk. Verder kun je naar de lezing ‘Wat de geschiedenis en de kunst ons leren en tevens laten vergeten…’. Een historische en kunstzinnige reis binnen het thema door Bert Oudenhoven en Miranda van Bragt. De lezing vindt plaats op het Frencken College op 20 februari. Inloop vanaf 19.30 uur, start lezing 20.00 uur, een vrijwillige bijdrage is lief. Klik voor het volledige programma op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen