Stichting Leergeld zoekt nieuwe vrijwilligers

Foto: Stichting Leergeld

Stichting Leergeld zoekt in de gemeente Oosterhout vrijwilligers die gezinnen willen bezoeken nadat ze een aanvraag hebben gedaan.

Stichting Leergeld

Als vrijwilliger van Stichting Leergeld kijk je samen met het gezin naar mogelijkheden voor zwemles, het lidmaatschap van een sportclub of activiteit. Maar Leergeld helpt ook met sportkleding, schoolspullen, een gezinslaptop, kledingpakketten en een fiets voor kinderen die naar het middelbaar onderwijs gaan. Het gaat om kinderen van 4 tot 18 jaar die anders vanwege de (aantoonbare) financiële situatie van het gezin, niet met hun leeftijdgenootjes mee kunnen doen.

Iets voor jou?

In Oosterhout, onderdeel van de stichting Leergeld West-Brabant Oost, doen op dit moment ruim 340 gezinnen een beroep op Leergeld. Voordeel van het vrijwilligerswerk bij Leergeld is dat er geen vaste dagen of tijden zijn. Je kunt zelf afspraken maken met de gezinnen en de gegevens thuis invoeren in het landelijk systeem. Meer informatie over dit leuke en nuttige werk geeft Wim Kerstens. Hij is bereikbaar per mail [email protected] of telefoon 06-28569657.

Ondersteuning nodig?

Wil je weten of jouw gezin ook in aanmerking komt voor de praktische ondersteuning door Stichting Leergeld? Klik dan op de onderstaande link en doe een aanvraag. Na aanmelding volgt een persoonlijk, vertrouwelijk gesprek met een vrijwillige intermediair over jouw wensen en je persoonlijke financiële situatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen