Rijksweg A27 dit weekend dicht tussen Hooipolder en Gorinchem

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Foto: Rijkswaterstaat / W. van Kessel

Tot en met maandag 1 april 2024, 5.00 uur ’s morgens is de A27 richting Utrecht dicht tussen knooppunt Hooipolder en knooppunt Gorinchem.

Omleidingsroutes

Het verkeer richting Utrecht wordt vanaf knooppunt Hooipolder omgeleid via de A59 en de A2 of via de A59, A16, N3 en A15. Lokaal verkeer in de gemeente Altena wordt omgeleid via de N322 naar de A2. Gele borden langs de weg geven de omleidingsroutes aan. Houd rekening met een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Rode kruizen

Vanwege de veiligheid voor tegenoverliggend verkeer sluit Rijkswaterstaat tijdens dit weekend verschillende periodes ook de linkerrijstrook van de A27 richting Breda af. Dit kan extra hinder opleveren voor weggebruikers. Deze afsluiting wordt aangegeven met rode kruizen boven de weg.

Wegwerkzaamheden

Weggebruikers die in het Paasweekend naar Rotterdam willen, moeten rekening houden met vertragingen en omleidingen. Rijkswaterstaat werkt voor het derde weekend op rij aan de Beneluxtunnel op de ring van Rotterdam. De tunnel is in zuidelijke richting naar Rotterdam-Zuid, Europoort en Bergen op Zoom afgesloten. Klik voor de meest actuele situatie op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen