KBO Oosterhout-Stad zoekt nieuwe secretaris

Foto: KBO Oosterhout-Stad

KBO Oosterhout-Stad op zoek naar een nieuwe secretaris voor het bestuur, nu de huidige secretaris wegens privéomstandigheden moest stoppen.

KBO Oosterhout-Stad

KBO Oosterhout-Stad is een bruisende vereniging met bijna 1.400 leden, die een breed scala aan activiteiten organiseert. Op dit moment bestaat het bestuur van KBO Oosterhout-Stad uit vijf personen. Maandelijks komen zij bijeen op de eerste maandag van de maand, van 9.15 uur tot 12.00 uur in Oosterhout. Helaas heeft de huidige secretaris zijn taken vanwege privéomstandigheden moeten neerleggen. Daarom is KBO Oosterhout-Stad op zoek naar een nieuwe secretaris die het belangrijk vindt om zich in te zetten voor senioren in Oosterhout en specifiek voor de leden van KBO Oosterhout-Stad.

Wat doet de secretaris?

Naast het voorbereiden van de agenda van de bestuursvergaderingen in samenwerking met de voorzitter, dien je ook de mailbox bij te houden en samen te werken met de andere bestuursleden. Daarnaast denk je natuurlijk ook mee over alle belangrijke thema’s waar het bestuur zich mee bezighoudt. De geschatte tijdsinvestering voor deze taken is gemiddeld twee uur per week. In de week van de bestuursvergadering kan dit wat meer zijn, gezien je dan natuurlijk aanwezig bent bij de vergadering. Om deze functie goed te kunnen vervullen, is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst en goed overweg kunt met de computer, inclusief standaard ‘kantoor’ programma’s zoals Mail, Word en bij voorkeur ook Excel.

Iets voor jou?

Ben je geïnteresseerd in deze belangrijke rol? Stuur dan een bericht met een korte beschrijving van wie je bent en waarom je graag de nieuwe secretaris wordt naar: [email protected] Voor meer informatie over KBO Oosterhout-Stad klik je op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen