Den Hout is klaar voor het Jaarmarkt Festival en Dauwrennen

Foto: Jaarmarkt Den Hout

Op donderdag 9 mei, tijdens Hemelvaartsdag, is het weer tijd voor Dauwrennen en de gezellige Houtse Jaarmarkt in Den Hout.

Dauwrennen

Start jij Hemelvaartsdag met een lekker stukje hardlopen? Om 6.00 uur kun je meedoen met het Dauwrennen over 7,5, 10 of 15 kilometer. Bij de finish staat koffie en worstenbrood voor je klaar. En als deelnemer ontvang je meteen een kaartje voor het Jaarmarkt Festival dat vanaf 10.00 uur van start gaat.  Inschrijving kan nog op Hemelvaartsdag zelf tussen 5.00 uur en 5.45 uur. Deelname incl. koffie, worstenbrood en entree Jaarmarkt kost 10 euro per deelnemer.

Jaarmarkt Festival

De Houtse Jaarmarkt staat al jaren bekend om zijn honderden kramen met een zeer gevarieerd aanbod aan marktwaren. Een gezellige markt onder de groene bomen van de Houtse Heuvel. Je vindt er kleding, zonnebrillen, handtassen, creatieve (Moederdag)cadeaus, verse groenten en fruit, foodtrucks en nog veel meer! Op diverse podia zijn optredens van artiesten zoals STOOT!, Legends en Henk Dissel. Naast de live-muziek is er veel straattheater en een speciaal kidsplein met muziek, dans en theater.

Meer info

De Jaarmarkt is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.  Entree tot het Jaarmarkt Festival bedraagt € 3,50 per volwassene en € 1,50 per kind. Parkeren op loopafstand van de Jaarmarkt kost € 2,00 per auto en hiermee steun je waterscouting Het Zuiderkruis. Kijk voor meer info en het complete programma op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen