Kledinginzameling De Vinder voert tijdelijke innamestop in

Foto: Ad Lips

Tussen 1 juni en 18 augustus kan er tijdelijk geen kleding en andere artikelen worden aangeboden in de Antoniuskerk. De weggeefwinkel blijft wel open.

Kledingbeurs Antoniuskerk

De laatste weken is een grote hoeveelheid kleding aangeboden op de kledingbeurs in de Antoniuskerk. De organisatie voelt zich daarom geroepen om een tijdelijke stop in te voeren. Vanaf 1 juni tot en met 18 augustus wordt er geen kleding of andere artikelen aangenomen. De dames die de kledingbeurs beheren willen de huidige grote voorraad eerst zorgvuldig sorteren en uithangen. De opslag puilt nu uit en is haast niet meer te overzien.

Weggeefwinkel wel open

De organisatie bedankt iedereen voor het royale aanbod van kleding en andere huishoudelijke spullen de afgelopen tijd. De weggeefwinkel in de Antoniuskerk, waar je kleding, speelgoed en andere kleine huishoudelijke spullen kunt ophalen, blijft wel open. De afhaalbeurs is elke werkdag open van 9.00 uur tot 12.00 uur. Daarnaast ben je elke ochtend tussen 10.00 uur en 11.30 uur welkom om een kop koffie of thee te komen drinken bij Inloophuis De Vinder, Sint Vincentiusstraat 113A.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen