Wie wint dit jaar de Oosterhout Innovation Award?

25 jun , 5:19 Nieuws
innovation award
Win jij de Oosterhout Innovation Award met jouw baanbrekende product of dienst op het gebied van duurzaamheid?

Oosterhout Innovation Award

De Oosterhout Innovation Award wordt dit jaar voor de ​derde keer georganiseerd samen met verschillende ​partners. De stimuleringswedstrijd staat dit jaar in het ​teken van ‘Duurzaam Thuis’. De organisatie heeft er dan ook voor ​gekozen om dit in de breedste zin van het woord te ​bekijken. Alles wat eraan bijdraagt dat Oosterhouters ​zich op een duurzame manier thuis voelen. Ben jij een ondernemer met een idee, product of concept ​dat bijdraagt aan een duurzaam thuis in Oosterhout? Doe ​dan mee met de Oosterhout Innovation Award tijdens de ​Duurzaam Oosterhout Week 2024!

Pitchwedstrijd

De Oosterhout Innovation Award is een reeks van 7 video's waarin we iedere dag van de Duurzaam Oosterhout Week een bedrijf in de spotlight zetten. Deze bedrijven worden uitgelicht omdat ze zich inzetten voor een duurzame toekomst voor Oosterhout. Elk bedrijf mag deelnemen, mits de dienst, het product of het idee een bestaan heeft van maximaal vijf jaar. Om deel te nemen aan de pitchwedstrijd, moet je een innovatief product, idee of dienst hebben, of een tof (startend) bedrijf zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je een directe of indirecte connectie met Oosterhout hebt. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en zet jouw duurzame initiatief in de schijnwerpers!

Meld je aan

Aanmelden kan direct via de link onderaan dit artikel. Heb je vragen of wil je eerst even checken of je bedrijf en/of idee voldoen aan de voorwaarden? Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected] De Duurzaam Oosterhout Week wordt dit jaar georganiseerd van 5 tot 12 oktober 2024.